05.02.2013 15:00:00 CET

Muutoksia Oral Hammaslääkärit Oyj:n johdossa

Oral Hammaslääkärit Oyj Pörssitiedote 5.2.2013 klo 16.00

Muutoksia Oral Hammaslääkärit Oyj:n johdossa

Oral Hammaslääkärit Oyj:n liiketoimintajohtaja ja johtoryhmän jäsen Anna-Maria Mäkelä on ilmoittanut tänään 5.2.2013 irtisanoutuvansa yhtiön palveluksesta siirtyäkseen toisen työnantajan palvelukseen hammasterveysalan ulkopuolelle. Hän jatkaa nykyisessä tehtävässään Oralissa korkeintaan 5.8.2013 asti.

”Anna-Maria Makelä on ollut kehittämässä Oralia vuodesta 2007 lähtien, ja kiitän häntä lämpimästi hyvin tehdystä työstä”, sanoo Oral Hammaslääkärit Oyj:n toimitusjohtaja Martin Forss.

Oral Hammaslääkärit Oyj
Martin Forss
toimitusjohtaja

Oral Hammaslääkärit Oyj (www.oral.fi) on Suomen johtavia hammasterveyspalveluyhtiöitä, jonka työyhteisöön kuuluu noin 700 alan ammattilaista. Yhtiön liikevaihto vuonna 2011 oli 46,3 miljoonaa euroa. Oral tarjoaa hammasterveyspalveluita 27 hammaslääkäriasemalla Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Joensuussa, Jyväskylässä, Järvenpäässä, Kuopiossa, Lahdessa, Mikkelissä, Vihdin Nummelassa, Oulussa, Pieksämäellä, Porissa, Seinäjoella, Tampereella, Torniossa, Turussa, Vaasassa ja Vantaalla. Konserniin kuuluu myös Oral Hammaslaboratorio Oy.


Jakelu:
Nasdaq OMX Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.oral.fi