16.03.2010 15:45:00 CET

Muutoksia Oral Hammaslääkärit Oyj:n johtoryhmässä

ORAL HAMMASLÄÄKÄRIT OYJ Pörssitiedote 16.3.2010 klo 16.45

Muutoksia Oral Hammaslääkärit Oyj:n johtoryhmässä

Oral Hammaslääkärit Oyj:n vastaava lääketieteellinen johtaja ja toimitusjohtajan sijainen HLL Erkki Virta on ilmoittanut siirtyvänsä takaisin kliiniseen hoitotyöhön. Hän toimii nykyisessä tehtävässään 15.8.2010 asti ja jatkaa tämän jälkeen Oral Hammaslääkärit Oyj:n palveluksessa hammaslääkärinä. Vastaavaksi lääketieteelliseksi johtajaksi 16.8.2010 lähtien on nimitetty Oral Hammaslääkärit Oyj:n kehitysjohtaja LL, HLL Janne Ryhänen.

Erkki Virta on Oral-konsernin syntyyn vahvasti vaikuttaneen Hammassairaala Oralin perustaja ja on toiminut Oralin vastaavana lääketieteellisenä johtajana ja johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2006 lähtien. Hän on harjoittanut hammaslääkärin ammattiaan lähes koko ajan myös näiden tehtäviensä ohella.

”On ollut hienoa olla luomassa Suomen terveysalalle uutta valtakunnallista toimijaa, jossa on uudenlaista tekemisen meininkiä. En ole kuitenkaan missään vaiheessa halunnut luopua varsinaisesta hammaslääkärin työstäni. Nyt, kun yhtiön perusta on saatu rakennettua vahvaksi ja toiminnan kehittäminen hyvälle kasvu-uralle, on hyvä hetki palata takaisin kliiniseen työhön asiakkaiden pariin”, perustelee Erkki Virta päätöstään.

Oral Hammaslääkärit Oyj:n johtoryhmän muodostavat tällä hetkellä Erkki Virran lisäksi toimitusjohtaja Marina Vahtola, talousjohtaja Lauri Larjavaara, liiketoimintajohtaja Anna-Maria Mäkelä ja kehitysjohtaja Janne Ryhänen.

Oral Hammaslääkärit Oyj
Hallitus

Lisätietoja antaa
Toimitusjohtaja Marina Vahtola
puh. 050 400 196352, sähköposti: etunimi.sukunimi@oral.fi

Oral Hammaslääkärit Oyj (www.oral.fi) on Suomen johtavia hammasterveyspalveluyhtiötä, jonka työyhteisöön kuuluu yli 500 alan ammattilaista. Oralilla on hammaslääkäriasemia Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Järvenpäässä, Lahdessa, Mikkelissä, Vihdin Nummelassa, Porissa, Seinäjoella, Tampereella, Torniossa, Turussa ja Vaasassa.