22.05.2012 12:55:00 CET

Muutoksia Oralin johdossa

Oral Hammaslääkärit Oyj Pörssitiedote 22.5.2012 klo 13.55

Muutoksia Oralin johdossa

Oral Hammaslääkärit Oyj:n johtoryhmä laajenee. Tutkimus- ja kehitysjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 22.5.2012 alkaen hammaslääketieteen tohtori Tuomas Waltimo. Hän jatkaa myös Oral Hammaslääkärit Oyj:n Kliinisen hoidon neuvottelukunnan puheenjohtajana. Tutkimus- ja kehitysjohtajan tehtävä on Oralissa uusi ja osa-aikainen. Tuomas Waltimo työskentelee päätoimisesti professorina Baselin yliopistossa Sveitsissä.

Oralin johtoryhmän muodostavat toimitusjohtaja, talousjohtaja, liiketoimintajohtaja, lääketieteellinen johtaja ja tutkimus- ja kehitysjohtaja.


Oral Hammaslääkärit Oyj
Martin Forss
Toimitusjohtaja

Oral Hammaslääkärit Oyj (www.oral.fi) on Suomen johtavia hammasterveyspalveluyhtiöitä, jonka työyhteisöön kuuluu yli 700 alan ammattilaista. Oralilla on oma hammaslaboratorio ja yhteensä 23 hammaslääkäriasemaa Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Joensuussa, Jyväskylässä, Järvenpäässä, Kuopiossa, Lahdessa, Mikkelissä, Vihdin Nummelassa, Porissa, Seinäjoella, Tampereella, Torniossa, Turussa, Vaasassa ja Vantaalla.


Jakelu:
Nasdaq OMX Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.oral.fi