Pörssitiedote 31.3.2008 klo 14.00

Oral Hammaslääkärit Oyj:n hallituksen nimitys- ja palkitsemisvaliokunta on päättänyt muuttaa esitystään varsinaiselle yhtiökokoukselle 3.4.2008 koskien hallituksen kokoonpanoa ja hallituksen jäsenille maksettavia palkkiota.

Nimitys- ja palkitsemisvaliokunta esittää yhtiökokoukselle, että hallitukseen valitaan kuusi jäsentä. Valiokunta ehdottaa, että hallituksessa jatkaisivat Juhani Erma, Mikael Ingberg, Juha Korhonen, Kirsti Piponius ja Tuomas Waltimo ja että hallitukseen valitaan uutena jäsenenä Atine Group Oy:n toimitusjohtaja Alexander Ehrnrooth.

Hallituksen puheenjohtajan palkkioksi valiokunta ehdottaa 3.000 euroa, hallituksen varapuheenjohtajan 2.000 euroa ja hallituksen muiden jäsenten palkkioksi 1.000 euroa kuukaudessa. Hallituksen valiokuntien kokouksista ehdotetaan lisäksi maksettavaksi kokouspalkkiona 100 euroa kokoukselta osallistumisen perusteella.

Lisätietoja:
Hannu Mikkonen, hallituksen puheenjohtaja puh. 040 5802179

Oral Hammaslääkärit Oyj
Hallituksen nimitys- ja palkitsemisvaliokunta

Oral Hammaslääkärit Oyj (www.oral.fi) on Suomen johtavia hammasterveyspalveluyhtiötä, jonka työyhteisöön kuuluu yli 250 alan ammattilaista. Oralilla on hammaslääkäriasemat Espoossa, Helsingissä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Lahdessa, Mikkelissä, Vihdin Nummelassa, Porissa, Tampereella ja Turussa.