ORAL HAMMASLÄÄKÄRIT OYJ Pörssitiedote 28.1.2010 klo 14.25

Oral Hammaslääkärit Oyj:n johtoryhmän jäseneksi ja kehitysjohtajaksi on nimitetty LL, HLL, suukirurgian erikoishammaslääkäri Janne Ryhänen. Ryhänen vastaa hammaslääkäripalveluiden ja palvelukonseptien kehittämisestä. Hän on työskennellyt Oralissa lääketieteellisen palvelun kehitysjohtajana huhtikuusta 2008 lähtien.

Yhtiön palvelujohtajana ja johtoryhmän jäsenenä toiminut Anna-Maria Mäkelä on nimitetty yhtiön liiketoimintajohtajaksi. Hän vastaa hammaslääkäriasemien toimintojen kehittämisestä.

Oral Hammaslääkärit Oyj:n johtoryhmään kuuluvat toimitusjohtaja Marina Vahtola, vastaava lääketieteellinen johtaja Erkki Virta, joka toimii myös yhtiön varatoimitusjohtajana, talousjohtaja Lauri Larjavaara, liiketoimintajohtaja Anna-Maria Mäkelä ja kehitysjohtaja Janne Ryhänen.

”Janne Ryhäsen nimittäminen yhtiön kehitysjohtajaksi ja Anna-Maria Mäkelän toimenkuvan laajentaminen ovat osa Oralin kasvustrategiaa. Janne Ryhäsen monipuolinen alan koulutus ja toimialan hyvä tuntemus antaa erinomaiset valmiudet kehittää ja laajentaa Oralin liiketoimintaa. Tavoitteemme on muun muassa monipuolistaa tarjontaamme yrityksille ja julkiselle sektorille”, toteaa Oral Hammaslääkärit Oyj:n toimitusjohtaja Marina Vahtola.

Oral Hammaslääkärit Oyj
Hallitus

Lisätietoja antaa
Toimitusjohtaja Marina Vahtola
puh. 050 400 196352, sähköposti: etunimi.sukunimi@oral.fi

Oral Hammaslääkärit Oyj (www.oral.fi) on Suomen johtavia hammasterveyspalveluyhtiötä, jonka työyhteisöön kuuluu yli 400 alan ammattilaista. Oralilla on hammaslääkäriasemat Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Järvenpäässä, Lahdessa, Mikkelissä, Vihdin Nummelassa, Porissa, Seinäjoella, Tampereella, Torniossa, Turussa ja Vaasassa.