13.11.2012 13:35:00 CET

Oral Hammaslääkärit laajenee Ouluun

Oral Hammaslääkärit Oyj Pörssitiedote 13.11.2012 klo 14.35

Oral Hammaslääkärit laajenee Ouluun

Oral Hammaslääkärit Oy laajenee Ouluun ostamalla oululaisen Hammas Botnian Oy:n liiketoiminnan.

Oral Hammaslääkärit Oyj ostaa Oulun ydinkeskustassa sijaitsevan Hammas Botnia Oy:n liiketoiminnan. Hammas Botnia on viiden hoitoyksikön eli viiden täysin varustellun hoitohuoneen asema, jossa työskentelee noin 20 hammashoidon ammattilaista. Aseman liikevaihto vuonna 2011 oli noin 1,9 miljoonaa euroa.

Vuonna 1988 perustetussa Hammas Botniassa työskentelee yli 10 hammaslääkäriä. Heistä suurin osa on erikoishammaslääkäreitä, ja osa työskentelee samalla opetustehtävissä Oulun yliopistossa. Hammas Botnian vahva erikoishammaslääkäriosaaminen on myös Oral Hammaslääkärit Tornion asiakkaiden käytössä.

Oulussa ei ole aiemmin ollut Oral-asemaa. Hammas Botnian liiketoiminta yhdistetään Oral Hammaslääkärit Oyj -konserniin 1.12.2012. Liiketoimintakaupalla ei arvioida olevan merkittävää vaikutusta Oral Hammaslääkärit Oyj:n tulokseen vuonna 2012.

Kaupan myyjäosapuolet ovat Hammas Botnian viisi omistajahammaslääkäriä, jotka jatkavat hammaslääkäreinä Oral-ketjussa.
Hammaslääkäriketjun laajentaminen on osa Oralin strategiaa, jonka mukaisesti Oral hakee kasvua erityisesti suurista kaupungeista ja kasvukeskuksista. Oral-asemien sijainti on keskeinen, ja ne palvelevat asiakkaitaan kaikissa suun ja hampaiden terveyteen liittyvissä tarpeissa vaativista kirurgisista toimenpiteistä esteettiseen hammashoitoon.

Oral Hammaslääkärit Oyj
Martin Forss
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Martin Forss, toimitusjohtaja, puh. 040 779 6266
Anna-Maria Mäkelä, liiketoimintajohtaja, puh. 050 404 4950
sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@oral.fi

Suomalainen Oral Hammaslääkärit Oyj (www.oral.fi) on Suomen johtavia hammasterveyspalveluyhtiöitä, jonka työyhteisöön kuuluu noin 700 alan ammattilaista. Yhtiön liikevaihto vuonna 2011 oli 46,3 miljoonaa euroa. Oral tarjoaa hammasterveyspalveluita 27 hammaslääkäriasemalla Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Joensuussa, Jyväskylässä, Järvenpäässä, Kuopiossa, Lahdessa, Mikkelissä, Vihdin Nummelassa, Porissa, Seinäjoella, Tampereella, Torniossa, Turussa, Vaasassa ja Vantaalla sekä 1.12.2012 alkaen Oulussa. Konserniin kuuluu myös Oral Hammaslaboratorio Oy.

Jakelu:
Nasdaq OMX Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.oral.fi