18.03.2013 11:10:00 CET

Oral Hammaslääkärit laajenee Tampereen seudulla

Oral Hammaslääkärit Oyj Pörssitiedote 18.3.2013 klo 12.10

Oral Hammaslääkärit laajenee Tampereen seudulla

Oral Hammaslääkärit Oyj vahvistaa asemaansa Tampereen seudulla ostamalla Tampereen keskustassa toimivan Hammaslääkärikeskus Koskident Oy:n ja Nokialla toimivan Hammaslääkärikeskus Nokident Oy:n koko osakekannat.

Oral Hammaslääkärit Oyj ostaa Tampereen seudulta kaksi hammaslääkäriasemaa, joiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2012 oli noin 3,3 miljoonaa euroa. Tampereen keskustan Koskikeskuksessa toimiva Koskident on yhdeksän hoitoyksikön hammaslääkäriasema ja Nokialla toimiva Nokident kolmen hoitoyksikön asema. Asemilla työskentelee yhteensä noin 30 henkeä. Ostetut asemat on tarkoitus yhdistää Oral-ketjuun 1.4.2013.

Ostetuilla hammaslääkäriasemilla on yhteiset omistajat, jotka jatkavat hammaslääkäreinä Oralissa.

Oral Hammaslääkärit Oyj:llä on Tampereella ennestään yhdeksän hoitoyksikön hammaslääkäriasema Sumeliuksenkadulla. Koskidentin ja Sumeliuksenkadun tarjonnat täydentävät hyvin toisiaan, esimerkiksi Sumeliuksenkadun leikkaussali ja laaja erikoishammaslääkäritarjonta palvelevat myös Koskidentin asiakkaita.

Hammaslääkäriketjun laajentaminen on osa Oralin strategiaa, jonka mukaisesti Oral hakee kasvua erityisesti suurista kaupungeista ja kasvukeskuksista. Oral-asemien sijainti on keskeinen, ja ne palvelevat asiakkaitaan kaikissa suun ja hampaiden terveyteen liittyvissä tarpeissa vaativista kirurgisista toimenpiteistä esteettiseen hammashoitoon.

Oral Hammaslääkärit Oyj
Martin Forss
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Martin Forss, toimitusjohtaja, puh. 040 779 6266
Anna-Maria Mäkelä, liiketoimintajohtaja, puh. 050 404 4950
sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@oral.fi


Suomalainen Oral Hammaslääkärit Oyj (www.oral.fi) on Suomen johtavia hammasterveyspalveluyhtiöitä, jonka työyhteisöön kuuluu noin 700 alan ammattilaista. Yhtiön liikevaihto vuonna 2012 oli 50,3 miljoonaa euroa. Oral tarjoaa hammasterveyspalveluita 27 hammaslääkäriasemalla eri puolella Suomea. Konserniin kuuluu myös kaksi hammaslaboratoriota.


Jakelu: Nasdaq OMX Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.oral.fi