Pörssitiedote 4.9.2008 klo 14.00

Oral Hammaslääkärit Oyj ja Torniossa toimiva Kalottident Oy:n ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Kalottidentin toiminta siirtyy Oral Hammaslääkäreille.
 
Osaksi valtakunnallista Oral-ketjua siirtyvällä Kalottident Oy:llä on neljän hoitoyksikön hammaslääkäriasema Tornion keskustassa. Hammaslääkäriasemalla työskentelee kuusi hammaslääkäriä, ja yhteensä henkilöstöä on 13. Yritys on alansa suurin Kemi-Tornio-alueella. Oral arvioi, että Kalottident kasvattaa Oral-konsernin liikevaihtoa noin miljoonalla eurolla vuonna 2009. Yrityskaupan vaikutuksen konsernin tulokseen arvioidaan olevan positiivinen tilikaudesta 2009 lähtien.
Liiketoiminnasta maksetaan kaupantekohetkellä 230.000 euroa. Mahdollinen lisäkauppahinta on sidottu aseman liiketoiminnallisten tavoitteiden toteutumiseen vuosina 2009 ja 2010.

Kaupan on tarkoitus astua voimaan 1.11.2008, jolloin Kalottident alkaa toimia Oral Hammaslääkärit Tornio -nimisenä yksikkönä.

Tehty yritysjärjestely on osa Oral Hammaslääkärit Oyj:n kasvustrategiaa, jonka tavoitteena on valtakunnallinen palveluverkko ja yli kymmenen prosentin markkinaosuus noin 370 miljoonan euron yksityisistä hammasterveyspalveluista Suomessa. Kasvava ja kehittyvä Kemi-Tornion talousalue on pohjoisin Oral Hammaslääkäreiden palveluketjussa.

Oral tarjoaa nyt julkistetun kaupan jälkeen hammasterveyspalveluita yhteensä 18 hammaslääkärikeskuksessa Helsingissä, Espoossa, Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä, Jyväskylässä, Lahdessa, Mikkelissä, Seinäjoella, Vaasassa, Vihdin Nummelassa, Porissa, Tampereella, Torniossa ja Turussa.

Lisätietoja:
Antti Kasi, toimitusjohtaja, puh. 0500 881808
Erkki Virta, vastaava lääketieteellinen johtaja, puh. 0400 196766

Oral Hammaslääkärit Oyj
Antti Kasi
Toimitusjohtaja

Oral Hammaslääkärit Oyj (www.oral.fi) on Suomen johtavia hammasterveyspalveluyhtiötä, jonka työyhteisöön kuuluu yli 300 alan ammattilaista.