17.05.2010 10:40:00 CET

Oral Hammaslääkärit laajenee Vantaalle

Oral Hammaslääkärit Oyj Pörssitiedote 17.5.2010 klo 11.40

Oral Hammaslääkärit laajenee Vantaalle

Oral Hammaslääkärit Oyj ja Kielotien Hammaslääkäriasema Oy ovat sopineet yrityskaupasta, jossa Oral ostaa Vantaalla sijaitsevan Kielotien Hammaslääkäriasema Oy:n koko osakekannan.

Oral Hammaslääkärit Oyj ostaa Vantaan Tikkurilassa toimivan Kielotien Hammaslääkäriasema Oy:n. Kielotien Hammaslääkäriasema on alueensa suurin hammaslääkäriasema, jossa työskentelee noin 15 hammaslääkäriä. Asemalla on kuusi hoitoyksikköä, ja sen liikevaihto vuonna 2009 oli noin 1,5 miljoonaa euroa.

”Tarjonnan laajentaminen Vantaan Tikkurilaan on osa Oralin kasvustrategiaa, jossa haemme kasvua erityisesti suurista kaupungeista ja jossa tärkeää on asemien keskeinen sijainti. Haluamme, että asemiltamme saa mahdollisimman monipuolisesti sekä yleis- että erikoishammaslääkärien palvelut. Vantaan Kielotie, jossa työskentelee tällä hetkellä viisi erikoishammaslääkäriä, on tästä hyvä esimerkki. Tavoitteemme on olla Tikkurilassa alueen markkinajohtaja”, sanoo Oral Hammaslääkärit Oyj:n toimitusjohtaja Marina Vahtola.

Oral rakentaa Vantaalle kaksi uutta hoitoyksikköä, jolloin siitä tulee kahdeksan hoitoyksikön asema ja yksi Oral-ketjun suurimpia hammaslääkäriasemia. Tavoitteena on yli kahden miljoonan euron liikevaihto vuonna 2011.

Oral Hammaslääkärit maksaa yrityskaupasta kaupantekohetkellä 600.000 euroa kauppahintana sekä korvauksen vastaanotetuista likvideistä varoista. Kaupantekohetkellä maksettavasta kauppahinnasta puolet maksetaan Oral Hammaslääkärit Oyj:n uusilla osakkeilla ja puolet käteisenä. Lisäksi maksetaan mahdollinen lisäkauppahinta, joka on sidottu aseman liiketoiminnallisten tavoitteiden toteutumiseen vuosina 2011-2013. Lopullinen kauppahinta voi olla korkeintaan 1,2 miljoonaa euroa.

Kielotien Hammaslääkäriasema siirtyy osaksi Oral Hammaslääkärit -konsernia 1.8.2010 ja kasvattaa Oralin liikevaihtoa ja tulosta jo vuoden 2010 aikana.

Oral tarjoaa nyt julkistetun yrityskaupan jälkeen hammasterveyspalveluita yli 20 hammaslääkäriasemalla Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Järvenpäässä, Lahdessa, Mikkelissä, Vihdin Nummelassa, Porissa, Seinäjoella, Tampereella, Torniossa, Turussa, Vaasassa ja Vantaalla.

Lisätietoja:

Marina Vahtola, toimitusjohtaja, puh. 0400 196352

Erkki Virta, vastaava lääketieteellinen johtaja, puh. 0400 196766

(sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@oral.fi)


Oral Hammaslääkärit Oyj
Hallitus

Oral Hammaslääkärit Oyj (www.oral.fi) on Suomen johtavia hammasterveyspalveluyhtiötä, jonka työyhteisöön kuuluu yli 500 alan ammattilaista.