ORAL HAMMASLÄÄKÄRIT OYJ:N TOIMITUSJOHTAJAKSI MARINA VAHTOLA Pörssitiedote 4.1.2010 klo 11.45

Oral Hammaslääkärit Oyj:n hallitus on 4.1.2010 pitämässään kokouksessa nimittänyt yhtiön toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Marina Vahtolan (syntynyt 1963) 15.1.2010 alkaen.

Marina Vahtolalla on merkittävä, lähes 20 vuoden kokemus vähittäiskaupan, brändiosaamisen ja ketjuohjauksen johtotehtävistä. Hän on viimeksi toiminut Bauhaus Suomen ja Viron toimitusjohtajana. Marina Vahtola on ollut mm. Aktia Pankin hallituksen jäsen vuodesta 2007.

Toimitusjohtaja Antti Kasi on halunnut luopua operatiivisesta vastuusta ja toimitusjohtajan tehtävästä sen johdosta, että yhtiön rakennusvaihe, jota Kasi tuli suorittamaan on nyt tehty ja yhtiö on siirtymässä uuteen kehitysvaiheeseen. Antti Kasi jatkaa yhtiön hallituksen neuvonantajana erikseen sovittavissa tehtävissä toimitusjohtajan vaihdoksen jälkeen toistaiseksi. Yhtiön nimitysvaliokunta on päättänyt ehdottaa seuraavalle varsinaiselle yhtiökokoukselle, että Antti Kasi valittaisiin yhtiön hallituksen jäseneksi.

”Kiitän Antti Kasia hänen merkittävästä panoksestaan Oral Hammaslääkärit Oyj:n kehittämisessä. Antti Kasin toimitusjohtajakaudella Oral on kasvanut sekä orgaanisesti että yritysostoin kannattavaksi yritykseksi, jolla on hyvät edellytykset kehittyä edelleen”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Juhani Erma. ”Marina Vahtolalla on merkittävistä johtotehtävistä pitkä kokemus, jonka uskon hyvin soveltuvan toteuttamaan Oralin strategiaa ja hammaslääkäriasemaketjun edelleen laajentamista.”

Oral Hammaslääkärit Oyj

Hallitus

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja Juhani Erma, puh. 050 2478

Toimitusjohtaja Marina Vahtola, puh. 0400 196 352