13.06.2011 08:00:00 CET

Oral Hammaslääkärit Oyj:n vuoden 2011 liikevaihto kasvaa mutta liiketulos jää ennakoidusta

Oral Hammaslääkärit Oyj Pörssitiedote 13.6.2011 klo 09.00

Oral Hammaslääkärit Oyj:n vuoden 2011 liikevaihto kasvaa mutta liiketulos jää ennakoidusta

Oral Hammaslääkärit Oyj:n hallitus arvioi, että laajennettujen hammaslääkäriasemien ja hammaslaboratorion alkuvuoden tavoiteltua alhaisemmasta käyttöasteesta johtuen yhtiön vuoden 2011 liiketulos ei yllä aiemmin arvioidulle tasolle vaan jää vain lievästi voitolliseksi. Lisäksi toimitusjohtajan vaihdokseen liittyy kertaluonteisia kuluja. Ensimmäisen vuosineljänneksen osavuosikatsauksessa hallitus arvioi, että yhtiön koko vuoden euromääräinen liiketulos paranee edellisvuodesta.

Vuoden 2010 lopussa ja vuoden 2011 alussa strategian mukaisesti laajennettujen hammaslääkäriasemien käyttöasteet ovat vielä huhti- ja toukokuussakin jääneet tavoiteltua alhaisemmaksi. Uusasiakashankinnan ansiosta sekä laajennettujen hammaslääkäriasemien että hammaslaboratorion käyttöasteet ovat kuitenkin selkeästi parantuneet koko alkuvuoden. Hallitus arvioi positiivinen kehityksen jatkuvan edelleen ja Oralin tuloskehityksen palautuvan myönteiseksi viimeisellä vuosineljänneksellä.

Liikevaihdon arvioidaan edelleen ylittävän 48 miljoonaa euroa ilman mahdollisia yritysjärjestelyjä.

Oral Hammaslääkärit Oyj
Hallitus

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Timo T. Laitinen puh. 0500 701230
sähköposti: etunimi.sukunimi@oral.fi

Oral Hammaslääkärit Oyj (www.oral.fi) on Suomen johtavia hammasterveyspalveluyhtiöitä, jonka työyhteisöön kuuluu yli 600 alan ammattilaista. Oral Hammaslääkärit tarjoaa hammasterveyspalveluita yli 20 hammaslääkäriasemalla Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Järvenpäässä, Kuopiossa, Lahdessa, Mikkelissä, Vihdin Nummelassa, Porissa, Seinäjoella, Tampereella, Torniossa, Turussa, Vaasassa ja Vantaalla.

Jakelu: Nasdaq OMX Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.oral.fi