27.02.2013 13:30:00 CET

Oral Hammaslääkärit Oyj:n vuosikertomus on julkaistu

Oral Hammaslääkärit Oyj Pörssitiedote 27.02.2013 klo 14.30

Oral Hammaslääkärit Oyj:n vuosikertomus on julkaistu

Oral Hammaslääkärit Oyj:n vuoden 2012 vuosikertomus, joka sisältää konsernin ja emoyhtiön tilinpäätökset, hallituksen toimintakertomuksen, tilintarkastuskertomuksen ja selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä on tänään julkaistu Oral Hammaslääkärit Oyj:n verkkosivuilla www.oral.fi -> sijoittajalle.

Vuosikertomuksen pdf-versio on tämän tiedotteen liitteenä ja löytyy myös osoitteesta www.oral.fi/yhtiokokous. Painettu vuosikertomus ilmestyy viikolla 12.

Oral Hammaslääkärit Oyj
Martin Forss
Toimitusjohtaja

Oral Hammaslääkärit Oyj (www.oral.fi) on Suomen johtavia hammasterveyspalveluyhtiöitä, jonka työyhteisöön kuuluu noin 700 alan ammattilaista. Yhtiön liikevaihto vuonna 2012 oli 50,3 miljoonaa euroa. Oral tarjoaa hammasterveyspalveluita 27 hammaslääkäriasemalla Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Joensuussa, Jyväskylässä, Järvenpäässä, Kuopiossa, Lahdessa, Mikkelissä, Vihdin Nummelassa, Oulussa, Pieksämäellä, Porissa, Seinäjoella, Tampereella, Torniossa, Turussa, Vaasassa ja Vantaalla. Konserniin kuuluu myös Oral Hammaslaboratorio Oy.

Jakelu:
Nasdaq OMX Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.oral.fi

Oral Hammaslääkärit Oyj Vuosikertomus 2012