Pörssitiedote 20.3.2007 klo 11.35

Oral Hammaslääkärit Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen 20.3.2007 valitsema hallitus on valinnut puheenjohtajakseen Hannu Mikkosen.

Oral Hammaslääkärit Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen 20.3.2007 valitsema hallitus on pitänyt järjestäytymiskokouksensa. Hallitus valitsi puheenjohtajakseen Hannu Mikkosen. eMBA Hannu Mikkonen (s. 1963) toimii johtajana Atine Group Oyj:ssä, jota ennen hän toimi SRV Yhtiöt Oyj:n konsernijohtajana. Varapuheenjohtajakseen hallitus valitsi KTM Juha Korhosen, joka toimii varainhoitajana eQ Pankki OY:ssä.

Hallitus perusti nimitys- ja palkitsemisvaliokunnan sekä tarkastusvaliokunnan. Nimitys- ja palkitsemisvaliokunnan jäseniksi valittiin Hannu Mikkonen (puheenjohtaja) ja Juha Korhonen. Tarkastusvaliokunnan jäseniksi valittiin Hannu Mikkonen (puheenjohtaja), Juha Korhonen ja Juhani Erma.

Hannu Mikkonen on uusi jäsen Oral Hammaslääkärit Oyj:n hallituksessa. Uutena jäsenenä valittiin myös hammaslääketieteen tohtori Tuomas Waltimo, joka on dosentti Baselin yliopistossa Sveitsissä sekä Turun yliopistossa. Waltimo on myös Oral Hammaslääkärit Oyj:n kliinisen neuvottelukunnan puheenjohtaja. Hallituksen jäsenistä jatkavat Juha Korhosen lisäksi OTL Juhani Erma, Ph.D. (Econ.) Mikael Ingberg ja KTM Kirsti Piponius.

Hallituksen jäsenistä Ingberg, Korhonen, Piponius ja Waltimo ovat yhtiöstä ja omistajista riippumattomia. Yhtiöstä riippumattomia ovat lisäksi Erma ja Mikkonen.

ORAL HAMMASLÄÄKÄRIT OYJ
HALLITUS

Lisätietoja
Toimitusjohtaja Antti Kasi, puh. 050 0881080
Hallituksen puheenjohtaja Hannu Mikkonen, puh. 040 580 2179

JAKELU
Helsingin Pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet

Oral Hammaslääkärit Oyj (www.oral.fi) on Suomen johtavia hammasterveyspalveluyhtiötä, jonka työyhteisöön kuuluu noin 170 alan ammattilaista. Oralilla on toimipisteet Espoossa, Helsingissä, Jyväskylässä, Lahdessa, Nummelassa, Porissa, Tampereella ja Turussa.