– Liikevaihto 26,0 (15,9) milj. euroa, kasvua 64 %
– Käyttökate 856 (-223) tuhatta euroa
– Liiketulos -359 (-976) tuhatta euroa
– Osakekohtainen tulos –0,09 (-0,16) euroa
– Oral kasvoi seitsemällä uudella hammaslääkäriasemalla, joita nyt yhteensä 19  
– Vuoden 2009 liikevaihdon arvioidaan kasvavan selkeästi ja ylittävän 32 milj. euroa. Liiketuloksen arvioidaan muodostuvan positiiviseksi.

Toimitusjohtajan kommentti
– Yksityinen hammasterveydenhoito on kasvuala, sillä väestö ikääntyy ja haluaa panostaa hyvinvointiinsa. Hammaslääkäreistä on monilla alueilla huutava pula, ja kunnilla on vaikeuksia selvitä suu- ja hammasterveyden velvoitteistaan. Alalla on ennakoitavissa myös rakennemuutoksia, kun pienten asemien haltijat eläköityvät ja nuoret tekijät arvostavat ammatillisen yhteisön tukea.
Palvelutarjonnan ja liikevaihdon osalta Oral on hyvin strategisella kasvu-uralla. Olemme rakentaneet hyvän pohjan ottaa 2010-luvun rakennemuutoksessa selkeä markkinajohtajan rooli. Uskomme tämän palvelevan sekä asiakkaitamme että Oralissa työskenteleviä hammasterveyden ammattilaisia.
Liikevoitossa emme ole oikeasta kehityssuunnasta huolimatta aivan strategisella uralla. Suhteessa odotuksiimme toiminnan tehostaminen on toteutunut pienellä viiveellä samalla, kun uusien asemien integrointi ja ketjukonseptin rakentaminen on maksanut vähän ennakoitua enemmän.
Tuottavuuden kovat tekijät ja ketjuohjauksen työvälineet saadaan kaudella 2009 kuntoon. Palveluketjun toimintatavassa on vielä paljon hyödyntämätöntä potentiaalia. Rakennamme vahvaa brändiä ja tähtäämme siihen, että erotumme valtakunnallisuudella, palvelujen hyvällä saatavuudella ja osaamisella, sanoo Oralin toimitusjohtaja Antti Kasi.

Tiedote pdf-muodossa löytyy tästä.  Tilinpaatostiedote_2008.pdf