Oral Hammaslääkärit Oulu, Ideapark

Öppettider

må-to 8-20
fre 8-17

Vår adress

Ritaharjuntie 49, 90540 Oulu

Kontaktinformation

Centralbokningen 010 400 3400
Mottagningens tel. 010 400 3610
oulunideapark@oral.fi

Betalningssätt

Bankkort, kreditkort och Oral-finansiering

Vägbeskrivning

I köpcentret Ideapark, i närheten av ingång A

Parkeringsmöjligheter

Det finns gratis parkeringsplatser utomhus vid Ideapark.

Tandläkarna och munhygienisterna

Saila Jurvakainen
Munhygienist

Till min arbetsbild hör borttagning av tandsten, plack och missfärgningar, fluorbehandlingar samt individuell handledning av patientens vård där hemma. Jag har även utbildad mig i tandblekning.

Maire Siemann
Enhetschef
Väinö Kurttila, mun-och käkkirurgi
Specialtandläkare
Tarja Latvala
Allmäntandläkare

Jag tog min examen som tandläkare 2000. Utöver vanliga behandlingar (undersökning av munnen, borttagning av tandsten, fyllningar, utdragning av tänder, rotfyllningar, bettskenor) har jag stor erfarenhet av att tillverka lösproteser och bryggor. Jag är även intresserad av estetisk tandvård och kronor. Jag är omsorgsfull, noggrann, social, livlig och får saker gjorda. Jag har förmågan att beskriva tandläkaringreppen på tydligt språk och jag tar hänsyn till patienter med tandläkarskräck.

Kaisa Saarenpää
Allmäntandläkare

Jag ger mångsidig tandvård, bland annat granskningar, fyllningar, rotfyllningar, tandköttsbehandlingar, utdragningar, bettskenor samt lösproteser och fasta implantat. Jag behandlar väldigt gärna patienter som är rädda, eftersom jag själv har en liknande bakgrund. Jag har även skaffat tilläggsutbildning inom detta område.

Jag vill göra mitt arbete noggrant och empatiskt med beaktande av kunden. Jag kommer väl överens med olika slags människor och jag behandlar gärna även barn.

Kaisa Karjalainen, sjukdomar i tandköttet
Specialtandläkare

Jag utför helhetsomfattande grundläggande tandvård (granskning, tandköttsbehandlingar, korrigerande behandlingar, utdragning av tänder, rehabilitering av bettet). Förebyggande och munhälsoupprätthållande vård är en väsentlig del av det vårdarbete jag utför. Med mitt noggranna, lugna och empatiska arbete hoppas jag att jag skapar en god behandlingsupplevelse, även för patienter som är rädda.

Enligt mitt specialområde utför jag även krävande behandlingar av tandköttet, så som operationer och behandlingar av infektioner i tandköttet bredvid implantat.

Seija Peltoperä
Allmäntandläkare

Jag har en lång erfarenhet som allmäntandläkare. Jag utför mångsidigt olika tandvårdsingrepp såsom fyllningar, rotfyllningar, utdragning av tänder, behandlingar av tandköttssjukdomar, proteser, laminat och bettskenor.

Dessutom har jag erfarenhet av att behandla barnpatienter och patienter som är rädda.

Jag hoppas att jag kan göra ditt tandläkarbesök till en så behaglig upplevelse som möjligt.

Det finns inga lediga tider
Info