Oral Hammaslääkärit Uleåborg

Öppetstider

må-to 8-20
fr 8-19
lö 10-14 

Vår adress

Kauppurienkatu 27, 90100 Uleåborg

Kontaktinformation

Centralbokningen 010 400 3400
Mottagningens tel. 010 400 3620
oulu@oral.fi

Betalningssätt

Bankkort, kreditkort och Oral-finansiering

Vägbeskrivning

Kauppurienkatu 27 ligger mellan Mäkelininkatu och Koulukatu. Huset kallas Lääkäritalo, eftersom bl.a. Mehiläinen och Sairaala Botnia finns i samma hus. Mottagningen finns i 3 våningen, huset har hiss.

Parkeringsmöjligheter

Det finns gott om parkeringsplatser i närheten av mottagningen.

Tandläkarna och munhygienisterna

Maarit Salonen-Kemppi, protetik och bettfysiologi
Specialtandläkare

Protetik och bettfysiologi. Jag erbjuder i första  hand holistisk vård till patienter med bettstörningar. Behandlingarna är ofta omfattande, etappvisa och förutsätter tidvis samarbete med andra specialisttandläkare. I behandlingen av bett- och tandtrauman behövs implantatprotetik och kronor. Estetisk tandvård med hjälp av keramiska kronor, laminater och fyllningar. För bettstörningspatienter och värkpatienter har jag utvecklat en effektiv bettskena som kontrollerar bettfunktionen.

Jussi Korhonen
Allmäntandläkare

Jag utför många olika tandvårdsingrepp, så som fyllningar, borttagning av tandsten, rotfyllningar, tandborttagningar, tandborttagningar via operation, fasta och lösa proteser, keramiska fyllningar samt laminat. Jag har tagit hand om många patienter som lidit av tandläkarskräck.

Hilkka Pernu, sjukdomar i tandköttet och stödjevävnaderna
Specialtandläkare

I mitt arbete utför jag ingrepp inom mitt specialområde, men även olika helhetsbehandlingar samt förebyggande och munhälsoupprätthållande vård. Mina specialkunskapsområden är bl.a. bettrehabilitering för tänder som mist sitt fäste, tand- och tandköttsoperationer, tandköttstransplantat, estetisk behandling, behandling av infektioner i vävnad bredvid implantat. Behandlingarna är ofta omfattande och periodiska och kräver samarbete med andra specialtandläkare och munhygienister. Via mitt undervisnings- och forskningsarbete har jag satt mig in i sambandet mellan den allmänna hälsan och tandsjukdomar.

Hannele Pernu, sjukdomar i tandköttet och stödjevävnaderna
Specialtandläkare

I mitt arbete fokuserar jag på behandling av sjukdomar i tandkött eller vävnader. Jag gör även tandköttsoperationer, bl.a. kirurgi för nytt fäste och korrigerande operationer av tillbakadraget tandkött. Utöver mitt specialområde även helhetsbehandlingar.


Jag gör fyllningar och rotfyllningar, estetisk vård, keramiska fyllningar och kronor samt löstagbara och fasta proteser. Jag har även behandlat barnpatienter som är rädda för tandvården.
Tider endast via den centraliserade bokningen.

Anneli Kauppi-Sulkala
Allmäntandläkare

Min arbetsdag består främst av bastandvård: granskningar, fyllningar, rotfyllningar och tandköttsvård. Jag arbetar även med protetik och estetisk tandvård.

Kristiina Oikarinen-Juusola, fyllningar och rotbehandling
Specialtandläkare

Fyllning och rotbehandling. I mitt arbete utför jag ingrepp inom mitt specialområde, men även olika holistiska behandlingar, granskningar, korrigerande tandvård, bettrehabiliteringar samt förebyggande och munhälsoupprätthållande vård.
Tider endast via den centraliserade bokningen.

Petri Tiilikainen, protetik och bettfysiologi
Specialtandläkare

Jag utför basvård av mun och tänder, så som granskningar, förebyggande och korrigerande kariesbehandlingar och tandköttsbehandling. Inom mitt specialområde behandlar jag störningar i bettfunktionen och ersätter tänder som saknas med fasta bryggor och lösproteser. Tandproteser som fäst med implantat utför jag i samarbete med en munkirurg. Estetiska behandlingar, så som blekningar, laminat och keramiska fyllningar är en del av mitt arbete.

Kirsi Pirilä-Parkkinen, tandreglering
Specialtandläkare

Specialtandläkare inom tandreglering, odontologie doktor.
Till mitt specialområde hör planering och genomförande av helhetsbehandling vid bettproblem samt genomförande av krävande regleringsbehandlingar vid bettfel eller som kräver operation. Jag utför även estetisk reglering. Jag har också erfarenhet av regleringsbehandling för barn.
Tider endast via den centraliserade bokningen.

Leena Ylikontiola, mun-och käkkirurgi
Specialtandläkare

Mun- och käkkirurg, odont. dr. och med. lic.Jag har arbetat på mottagning sedan 1996 med fokus enbart på mun- och käkkirurgiska behandlingar. Jag behandlar mun- och käkkirurgiska patienter av alla slag. Krävande bentransplantat- och implantatbehandlingar planerar jag tillsammans med en protetiker. Vid behov utför jag behandlingarna också under narkos.Jag hör till de första finländska medlemmarna i den internationella implantatorganisationen ITI, i likhet med Maarit Salonen-Kemppi, specialisttandläkare inom protetik på samma mottagning. Vi planerar krävande implantatbehandlingar som ett samarbete mellan en kirurg och en protetiker.

Saila Jurvakainen
Munhygienist

Till min arbetsbild hör borttagning av tandsten, plack och missfärgningar, fluorbehandlingar samt individuell handledning av patientens vård där hemma. Jag har även utbildad mig i tandblekning.

Eija Naapanki
Munhygienist

Hej! Jag är lugn men effektiv och sköter skonsamt med kompetens och säkerhet som min långa arbetserfarenhet gett mig munhälsan även hos patienter som har tandläkarrädsla eller ett känsligt svalg. Vid behov använder jag bedövning. Till min arbetsbild hör även blekningar, rengöring med pulver, personlig handledning av egenvård och
avslappnande massage av tuggmusklerna.

Raine Oikarinen
Allmäntandläkare

Jag utför många olika tandvårdsingrepp, så som fyllningar, vård av tandköttssjukdomar, rotfyllningar, fasta och löstagbara proteser, keramiska fyllningar, implantat, laminat i främre området, tandborttagningar samt tandborttagningar via operation.
Jag har också en stor erfarenhet av att behandla rädda patienter och patienter med smärta och av annan tandvård av akut natur.

Riitta Lithovius
Allmäntandläkare

Som allmäntandläkare utför jag mångsidigt varierande tandvårdsåtgärder: undersökning av mun och tänder, förebyggande vård, fyllningar, rotbehandlingar, behandling av sjukdomar i tandköttet och tandutdragningar.

Maire Siemann
Enhetschef
Väinö Kurttila, mun-och käkkirurgi
Specialtandläkare

Det finns inga lediga tider
Info