Information om Oral

Oral Hammaslääkärit Abp är en finländsk tandläkarstationskedja, som vill erbjuda bästa möjliga service för sina kunder. Från Oral får du alla munhälsovårdstjänster enkelt och snabbt från ett och samma ställe. Du betjänas av våra kunniga experter som använder den nyaste tekniken – alltid genom ett individuellt och empatiskt bemötande.

Oral Hammaslääkärit Abp

Det finländska företaget Oral Hammaslääkärit Abp är Finlands mest kända och uppskattade tandhälsovårdsföretag (Innolink Research 2012). Vi sysselsätter över 700 experter inom tandvård. Oral erbjuder tandvårdstjänster på över 20 orter och på 30 tandläkarstationer runt om i Finland. Oral-stationerna ligger centralt och betjänar kunderna i alla mun- och tandhälsobehov, alltifrån krävande kirurgiska ingrepp till estetisk tandvård.

Hos Oral baseras diagnoserna alltid på röntgenbilder av första klass. Baserat på diagnosen rekommenderar och genomför vi de individuellt bästa vårdalternativen. Oral är en föregångare inom röntgenundersökning.

I koncernen Oral Hammaslääkärit ingår även Oral Hammaslaboratorio Oy som producerar förstklassiga tandlaboratorietjänster och tandtekniska produkter.

Välkommen till Oral på förstklassig tandvård och livet ler!

Kontaktuppgifter

Oral Hammaslääkärit Abp
Östanvindsgränden 10 A
02100 ESBO

Det finns inga lediga tider
Info