Oral-finansiering

Le nu, betala senare 

Finansiering och delbetalning – ett flexiblare sätt att betala för dina köp

Med hjälp av Oral-finansiering kan du smidigt komma igång med din behandling! Betala behandlingen behändigt i delar och välj storleken på det månatliga avbetalningsbeloppet själv.

Det är lätt att ansöka om kredit hemma med blanketten nedan eller göra en ansökan på plats på alla våra enheter. En ansökan för en kredit som överstiger 6 000 euro kan endast göras på en manuell ansökningsblankett som finns att hämta på våra enheter. Kreditgivaren är Resurs Bank AB (publ).

Fördelarna med Oral-finansiering: 

  • Du betalar inget vid köp. Fakturan skickas hem till dig månaden efter inköpet, varvid du väljer det betalningsalternativ som passar dig bäst.
  • Du får alltid 30–60 dagars kostnadsfri och räntefri betalningstid.
  • Om du vill kan du fördela inköpssumman över en längre betalningstid och välja mellan flera olika betalningsalternativ – läs mer på länkarna längst ner på sidan.

Ansök redan idag! 

Fyll i ansökningsblanketten noggrant och observera följande:

  • Kontrollera att din personbeteckning stämmer
  • Kontrollera att dina kontaktuppgifter (bl.a. telefonnummer och e-postadress) stämmer.
  • Observera skillnaden mellan brutto- och nettoinkomst när du anger din inkomst (brutto = före skatt, netto = efter skatt).
  • Om du är pensionär, välj fast anställning, fyll i när du gick i pension och ange ”Pensionär” som arbetsgivare.
  • Till en kreditansökan om 6 000–10 000 euro ska du bifoga ditt senaste löne-/pensionsintyg och skatteintyg.

 

Du får ett kreditbeslut till din e-postadress inom 24 timmar 

När du har fått ett positivt kreditbeslut kan du komma och få behandling på våra enheter. Ta med ditt identitetsbevis. Vi skriver ut det slutgiltiga kreditavtalet på plats och bekräftar finansieringsavtalet för din behandling.

För en kredit på 6 000–10 000 euro är ansökningstiden cirka en vecka. Kreditbeslutet skickas till den enhet där du ansökte om kredit. Personalen där meddelar dig om ett positivt kreditbeslut, varefter du kan komma och få behandling på våra enheter.

Bekanta dig med de olika betalningsalternativen och kontovillkoren innan du ansöker om kredit

Obs! Om du inte kan öppna ansökningsblanketten, kontovillkoren eller finansieringstabellen, kontrollera att du har Adobe Reader installerat på din dator. Vid behov kan du ladda ned programmet gratis genom att klicka här.

De är endast möjligt att skicka ansökan med webbläsarna Internet Explorer och Mozilla Firefox.

Oral-finansiering

Fyll i kreditansökan HÄR (bara på finska) 

Bekanta dig med de olika betalningsalternativen i finansieringstabellen nedan och läs de allmänna och särskilda kontovillkoren:

Allmänna kontovillkor
Särskilda kontovillkor 

Det finns inga lediga tider
Info