Aktuellt om ärendehantering, tidsbeställning och coronaviruset. Läs mer
Bonus på tandvård med S-Förmånskortet. Läs mer

Topi Peltokallio

Allmäntandläkare

Jag är en allmäntandläkare med bred kompetens och med membrantandreglering som specialkompetens. Invisalign-tandregleringsmetod är lätt och osynlig sätt att uppnå en rak tandrad. Genomskinliga tandregleringsmembran passar utmärkt för tandreglering som utförs på vuxen ålder. Förutom det estetiska kan tandreglering korrigera bett och lindra till exempel besvär som orsakas av gnissel. Boka din tid för en kostnadsfri Invisalign-evaluering!

Förutom tandreglering utför jag keramiska fyllningar (Cerec-metoden), implantatkronor ja implantatprotetik. För mig är det viktigt att tandläkarbesöket blir en behaglig upplevelse åt kunden. Hörnpelare i vårdförhållandet är starkt förtroende, hänsyn till kundens önskemål, noggrant arbete och smärtfrihet. Jag anser att nyckeln till munhälsan är regelbundna tandundersökningar och en bekant tandläkare som är lätt att besöka igen.

Jag tar gärna emot patienter med tandläkarskräck och barnpatienter. Premedicinering kan användas vid behov eller vården kan utföras i sedering.

Välkommen till min mottagning!

Specialkunnande

  • Grundläggande tandvård
  • Keramiska fyllningar och kronor
  • Lagning och rotfyllning

Språkkunskap

  • finska

Enheter till en specialist Topi Peltokallio

Espoo, Iso Omena
Piispansilta 9 A, 02230 Espoo
Boka

Espoo, Kägeludden
Keilaranta 10, 02150 Espoo
Boka