Vill du bli av med dina administrativa förpliktelser eller minska din arbetsbörda? Eller kanske gradvis övergå till att bli pensionär samtidigt som du tryggar en fortsatt god vård för dina patienter? Kom till oss! Hos Oral får du koncentrera dig på ditt kliniska arbete, medan vi ser till att du har tillgång till den bästa och senaste tekniken. Utveckling av den kliniska vårdens kvalitet och förebyggande vård är särskilt viktiga för oss.

Kontaktuppgiftsblankett: försäljning av mottagning

Vi erbjuder dig branschens mest omfattande stödtjänster för privata tandläkare, från ett nationellt patientinformationssystem till anskaffning av kunder. Vi satsar på marknadsföring av våra tjänster för att stödja våra tandläkares arbete, och får också över 50 000 nya patienter varje år. Vår arbetsgemenskap garanterar också att våra tandläkare har tillgång till bra konsultationstjänster.

För dina patienter erbjuder vi snabba tidsbokningstjänster per telefon från morgon till kväll och på nätet dygnet runt. De får även tillgång till de mest avancerade elektroniska tjänsterna i branschen. Våra kunder uppskattar också att de hos oss får Bonus på sitt S-förmånskort.

Undersökningar har visat att Oral är Finlands mest kända och uppskattade aktör inom tandvård. Bland de företag som erbjuder tandvårdstjänster för företag är vi 37 % mer kända än våra konkurrenter. Var tredje tandläkare betraktar oss som en av de mest attraktiva arbetsgivarna i branschen. Omkring 90 % av våra kunder är nöjda med den betjäning de fått hos oss och kan tänka sig att rekommendera Oral till andra.

Vi vill vara den bästa möjliga arbetsplatsen för dig. Alla våra enheter finns här. Kunde din mottagning i framtiden vara en av dem?

Vi är intresserade av att diskutera samarbete med högklassiga mottagningar. Vi berättar också gärna mer om vår verksamhet. Om du är intresserad av att sälja din tandläkarmottagning, skicka dina kontaktuppgifter till oss med hjälp av denna blankett:

Kontaktuppgiftsblankett: försäljning av mottagning