Anvisning gällande coronaviruset och luftvägsinfektioner. Läs mer
Kostnadsfri evaluering av tandreglering med Invisalign Läs mer

Topi Peltokallio

Allmäntandläkare



Jag är en allmäntandläkare med bred kompetens och med membrantandreglering som specialkompetens. Invisalign-tandregleringsmetod är lätt och osynlig sätt att uppnå en rak tandrad. Genomskinliga tandregleringsmembran passar utmärkt för tandreglering som utförs på vuxen ålder. Förutom det estetiska kan tandreglering korrigera bett och lindra till exempel besvär som orsakas av gnissel. Boka din tid för en kostnadsfri Invisalign-evaluering!

Förutom tandreglering utför jag keramiska fyllningar (Cerec-metoden), implantatkronor ja implantatprotetik. För mig är det viktigt att tandläkarbesöket blir en behaglig upplevelse åt kunden. Hörnpelare i vårdförhållandet är starkt förtroende, hänsyn till kundens önskemål, noggrant arbete och smärtfrihet. Jag anser att nyckeln till munhälsan är regelbundna tandundersökningar och en bekant tandläkare som är lätt att besöka igen.

Jag tar gärna emot patienter med tandläkarskräck och barnpatienter. Premedicinering kan användas vid behov eller vården kan utföras i sedering.

Välkommen till min mottagning!

Specialkunnande

  • Grundläggande tandvård
  • Keraamiset paikat ja kruunut
  • Lagning och rotfyllning

Språkkunskap

  • finska

Enheter till en specialist Topi Peltokallio

Iso Omena, Espoo
Piispansilta 9 A, 02230 Espoo
Boka

Aleksanterinkatu, Lahti
Aleksanterinkatu 10 B (käynti Lanunaukio), 15110 Lahti
Boka