TIEDOTE 27.4.2015. Oral Hammaslääkäreiden suuri Hymykiertue on startannut vauhdikkaasti. Jo lähes 1000 suomalaista pääministeri Alexander Stubbia myöten on osallistunut kilpailuun, jossa etsitään Suomen hymyilevintä kaupunkia. Voittaja palkitaan Suomen aurinkoisimman artistin Krista Siegfridsin ilmaiskeikalla.

Hymykiertue vierailee kevään aikana yhteensä 13 paikkakunnalla. Kotikaupunkinsa voi kannustaa voittoon valokuvauttamalla hymynsä Oralin promootiopisteellä. Kilpailun kärkisijaa pitää tällä hetkellä Hämeenlinna 208 hymykuvalla. Kisasta on tulossa tiukka, sillä Lahti on toisena 177 kuvalla ja Helsinki kolmantena 166 otoksella.

Kilpailuun voi osallistua myös etänä lataamalla hymykuvansa Hymykiertueen kuvagalleriaan. Kotipaikkakuntaansa voi siis kannustaa myös promootion jälkeen ja ennen sitä, vaikka kaupunki ei olisi vielä kisan kärkikahinoissa. Kuvan voi ladata galleriaan koko kiertueen ajan osoitteessa www.hymykiertue.com

Kiertueen nettisivuilla voi tehdä myös hauskan hymyanalyysin. Analyysi paljastaa, onko hymysi ehkä rempseä ja sarkastinen kuin Jack Nicholsonilla tai aina iloinen lentoemäntähymy. Kaikkien hymykuvan ladanneiden sekä analyysin tehneiden kesken arvotaan kiertueen päätteeksi 5000 euron arvoinen Thaimaan-loma kahdelle. Tarkat kilpailuohjeet löytyvät Hymykiertue-sivulta. Kiertuetta ja kaupunkikisan tilannetta voi seurata Facebookissa tykkäämällä Oral Hammaslääkäreiden sivusta sekä hashtagilla #hymykiertue

Alexander Stubb ja Pete Parkkonenkin innostuivat

Hymykiertue toteutetaan yhteistyössä Markkinointitoimisto Expressionin kanssa. Expressionilla on yli kymmenen vuoden kokemus kampanjoista, joissa yhdistyvät henkilökohtainen kontakti promootiopisteellä ja ilmiöiden luominen sosiaalisessa mediassa.

– Palaute Hymykiertueesta on ollut innostunutta. Hymykilpailuun osallistuminen motivoi sekä mahtavien palkintojen että kaupunkien välisen leikkimielisen kisailun vuoksi, kertoo Expressionin avainasiakasvastaava Ilona Kymäläinen.

Osallistumisinto on osoittanut monet eri paikkakuntiin liitetyt ennakkokäsitykset turhiksi. Pääkaupunkiseudulla asuvien ajatellaan usein olevan kiireisiä ja nyrpeitä. Hymykuvia on kuitenkin kertynyt Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta yhteensä jo yli 300 kappaletta. Hämäläisten hiljaisuus karisi Hämeenlinnassa, missä yli 200 ihmistä ikuisti hymynsä. Hymykiertue on houkutellut paikalle myös Suomen kuuluisimpia hymyilijöitä pääministeri Alexander Stubbista ympäristöministeri Sanni Grahn-Laasoseen sekä laulaja Pete Parkkosesta Miss Suomi Satu Tuomistoon.

Kampanjan tarkoitus on tehdä suunterveydenhoidon asiantuntijoiden lähestymisestä helppoa. Promootiopisteellä on aina Oralin asiantuntijoita, jotka vastaavat hampaita ja suun terveyttä koskeviin kysymyksiin. Pisteellä voi tutustua Oral Hammaslääkäreiden sähköisiin palveluihin ja varata ajan vaikka heti.

– Olemme saaneet kiertueella positiivista palautetta sekä Oralin asiakkailta että yhteistyökumppaneilta. Meitä on helppo lähestyä, ja suunterveydenhoito liitetään entistä enemmän itsestään huolehtimiseen. Mielikuvat pelottavista hammaslääkärikäynneistä ovat katoamassa, ja ihmiset tietävät entistä paremmin, että suun terveys vaikuttaa yleisterveyteen, sanoo Oral Hammaslääkäreiden markkinointipäällikkö Jaana Syväoja.

Heräsikö kysymyksiä? Vastaamme niihin mielellämme. Ohessa myös Hymykiertueen tarkka aikataulu.

 

Lisätiedot:   

Markkinointipäällikkö Jaana Syväoja
Oral Hammaslääkärit
010 400 3308
jaana.syvaoja@oral.fi

Avainasiakaspäällikkö Ilona Kymäläinen
Markkinointitoimisto Expression
0400-819159
ilona.kymalainen@expression.fi

Hymykiertueen promootioaikataulu:

8.-9.4. Jumbo, Vantaa
10.-11.4. Kampin kauppakeskus, Helsinki
15.-16.4. Iso Omena, Espoo

17.-18.4. Goodman, Hämeenlinna
22.-23.4. Hansa, Turku
24.-25.4. Trio, Lahti

28.-29.4. Koskikeskus, Tampere
6.-7.5. Galleria, Lappeenranta
8.-9.5. Iso Myy, Joensuu

12.-13.5. Forum, Jyväskylä
15.-16.5. Matkus, Kuopio
20.-21.5. Ideapark, Oulu

22.-23.5. Rewell Center, Vaasa


Kuvat

Oral