Avoimet Ovet

Tutustu hoitoihimme paikan päällä Avoimet Ovet -tapahtumissa

Avoimet Ovet tapahtumissa saat tietoa hoidoista, useimmiten myös maksuttoman hoidon tarpeen arvioinnin ja tarvittaessa röntgenkuvat. Alta näet teemat, joista järjestämme Avoimia Ovia sekä niiden aikataulun.

Varaa aikasi maksuttomiin hoidon tarpeen arvioihin numerosta 010 400 3400.

Implantit

Puuttuuko sinulta hammas? Haluaisitko uuden hampaan puuttuvan tilalle?

Implantti-aiheisissa Avoimissa Ovissa kuulet ajankohtaista asiaa implanttihoidoista. Tutustut uusimpiin implanttihoitoihin tuoteasiantuntijan johdolla. Käytettävissäsi on lisäksi suu- ja leukakirurgian osaamisemme. Tilaisuudessa tehtävä hoitoarvio ja röntgentutkimus (norm. 88 e) ovat maksuttomia.

Imatra pe 21.9 klo 14-16

Invisalign-oikomishoito

Huomaamaton, irrotettavilla läpinäkyvillä kalvoilla tehtävä Invisalign-oikomishoito kiinnostaa monia, jotka tarvitsevat oikomista, mutta eivät halua perinteisiä ”hammasrautoja”. Tilaisuudessa saa tietoa menetelmästä sekä maksuttoman hoidon tarpeen arvioinnin ja tarvittaessa röntgenkuvat.

Joensuu ti 11.9 klo 16-18
Imatra ke 17.10 klo 15-17
Lappeenranta to 25.10. klo 15-17

Hammashoitopelko

Suuhygienisti kartoittaa yhdessä asiakkaan kanssa hammashoitopelon syitä sekä hampaiden ja suun hoidontarpeita. Pyritään yhdessä löytämään ratkaisuja, joilla pelkoa voitaisiin lieventää ja hoito saataisiin tehtyä.

Joensuu  to 15.11 15-17
Savonlinna to 22.11 klo 15-17