Alta löydät ajankohtaisimmat Oral Hammaslääkäreiden tuottamat videot. Kaikki videomme löydät täältä.

Invisalign-oikomishoito


Invisalign-tekniikalla hampaiden oikomishoito tehdään irroitettavilla muovisilla oikomiskalvoilla, jotka ovat läpinäkyvät ja huomaamattomat. Kalvot ovat mukavat käyttää ja perinteisten kipsijäljennösten sijaan hoito toteutetaan tietokoneohjatusti. Videolla näyttelijä Jasper Pääkkönen kertoo Invisalign-hoidosta ja sen hyödyistä.

Lasten hammashoito


Lapsen tutkiminen ja hoito vaativat tekijöiltään innostusta, perehtymistä lapsiin, positiivista asennetta sekä kokemusta lasten kanssa työskentelystä. Lasten hammashoitoon erikoistuva hammaslääkäri Elisa Ronkainen kertoo, miten pidät huolta lapsen suunterveydestä.


Videolla lasten hammashoitoon erikoistunut Heikki Alapulli kertoo, miten lasten hampaita tulisi hoitaa ja mitä tulisi ottaa huomioon lasten suun terveyttä hoidettaessa.

Juurihoito


Juurihoidossa hampaan ydin puhdistetaan tuhoutuneesta kudoksesta ja mahdollisesta mikrobikannasta. Näin annetaan elimistölle mahdollisuus parantaa kudokset, joissa hammas on kiinni. Videolla erikoishammaslääkäri Ulla Palotie kertoo juurihoidosta.

Yksilöllistä hammasprotetiikkaa käsityönä – Oral Hammaslaboratorio


Tiedätkö miten hammasprotetiikkaa, kuten kruunuja tehdään? Oral Hammaslaboratorio on Suomen suurin hammaslaboratorio. Oral Hammaslääkäreiden omistamalla laboratoriolla on pitkä kokemus, vankka ammattitaito ja huipputeknologia käytössään laadukkaiden hammasproteettisten töiden valmistamiseen.

Hammasimplantti palauttaa hymyn

Joka kymmenennellä työikäisellä suomalaisella ei ole lainkaan omia hampaita. Hampaita joudutaan poistamaan reikiintymisen, tapaturmien ja vakavien ientulehdusten vuoksi. Hampaiden puuttuminen vaikuttaa purentaan, syömiseen ja puhumiseen sekä ulkonäköön.

Puuttuvat hampaat voidaan korvata turvallisesti ja pysyvästi hammasimplanteilla. Pelkästään hymyn korjaaminen parantaa Oralin suukirurgin EHL Susanne Tuomisen mukaan elämänlaatua huomattavasti.

 

Suun hyvä hoito vähentää sairauspoissaoloja


Hampaiden ja suun kunto vaikuttaa yleisterveyteen ja sitä kautta myös työkykyyn. Tuore tutkimus kuitenkin paljastaa, että vain joka kolmas työikäinen suomalainen käy vuosittain hammaslääkärissä.  Työpaikkahammashuolto onkin arvostettu etu. Lue lisää Oralin työpaikkahammashoidosta.

 

Laadukas hammashoito – Oral Hammaslääkärit


Esittelyssä edistyksellinen ja laadukas hammashoito ja sen uusin teknologia sekä hammaslääkärin ja suuhygienistin työ Oral Hammaslääkärit Oyj:ssä. Lyhennelmä MTV3-kanavalla 29.9.2012 esitetystä Tarinoita Suomalaisesta Työstä -sarjan jaksosta.