Haluatko päästä eroon hallinnollisista velvoitteista tai keventää työmäärääsi? Tai kenties siirtyä vähitellen eläkkeelle turvaten potilaidesi laadukkaan hoidon jatkumisen? Tule meille! Oralissa pääset keskittymään kliiniseen työhösi samalla kun me huolehdimme, että käytössäsi on aina laadukas ja uusin teknologia. Kliinisen hoidon laadun kehittäminen ja laadukas ennaltaehkäisevä hoito ovat meille erityisen tärkeitä.

Tarjoamme sinulle alan kattavimmat yksityishammaslääkärin tukipalvelut valtakunnallisesta potilastietojärjestelmästä asiakashankintaan. Panostamme merkittävästi palvelujemme markkinointiin tukeaksemme hammaslääkäreidemme työtä ja meille tuleekin vuosittain yli 50 000 uutta potilasta. Lisäksi työyhteisömme varmistaa hammaslääkäreillemme hyvät konsultaatiopalvelut.

Potilaillesi mahdollistamme nopeat ajanvarauspalvelut puhelimitse aamusta iltaan ja verkossa ympäri vuorokauden. Potilaasi saavat meiltä myös alan edistyksellisimmät sähköisen asioinnin palvelut. Asiakkaamme arvostavat myös meillä hammashoidostaan saamansa Bonusta S-etukortilla.

Oral on tutkitusti Suomen tunnetuin ja arvostetuin suunterveyden palveluyhtiö Suomessa. Yksityisten hammaslääkäripalveluja tarjoavien yritysten joukossa olemme jopa 37 % kilpailijoitamme tunnetumpi. Joka kolmas hammaslääkäri pitää meitä houkuttelevimpana alan työpaikkana. Noin 90 % asiakkaistamme on tyytyväisiä meillä saamaansa palveluun ja valmis suosittelemaan Oralia tuttavilleen.

Haluamme olla sinulle paras paikka työskennellä. Kaikki toimipisteemme löydät osoitteesta täältä. Olisiko asemasi tulevaisuudessa yksi niistä?

Olemme kiinnostuneita keskustelemaan yhteistyöstä laadukkaiden vastaanottojen kanssa. Kerromme myös mielellämme lisää toiminnastamme. Jos olet kiinnostunut hammaslääkärivastaanoton myymisestä, lähetä yhteystietosi meille tällä lomakkeella:

Yhteystietolomake: vastaanoton myyminen

 

Kokemuksia vastaanoton myymisestä

 

Tiina Noro Yleishammaslääkäri Oral Vihti, Nummela

”Terveydenhuollon alan toimintaympäristön muutos jatkuvasti vaativammaksi yksityisen toimijan kannalta vie paljon aikaa potilastyöltä. Oral tarjoaa taustatuen, joka mahdollistaa omaan hammaslääkärityöhöni keskittymisen.”