Haluamme vastuullisena työnantajana tarjota nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään ja saada tärkeää työelämäkokemusta alaltamme.

Hyvinvointialojen liitto ry:n ja Terveys- ja sosiaalialan neuvottelujärjestö TSN ry:n sopimuksen mukaisesti meillä on mahdollisuus tarjota muutamalle nuorelle kahden viikon harjoittelujaksoja Oralissa. Työtehtävät sisältävät erilaisia toimistotyötehtäviä kuten arkistointia, postitusta, skannausta jne. Työtehtäviä voidaan suunnitella myös hakijan oman osaamisen ja kiinnostuksenkohteiden mukaan, jolloin ne voivat sisältää mm. valokuvausta.

Työntekopaikka sijaitsee Oralin hallinnossa, Tapiolassa. Työ voidaan sijoittaa ajalle 1.6. – 31.8. Tästä sovitaan tarkemmin nuoren kanssa. Korvaus kahden viikon harjoittelusta on keskusjärjestöjen suosituksen mukaisesti 335 euroa.

Laitathan lyhyen vapaamuotoisen hakemuksen itsestäsi tulemaan mahdollisimman pian Soili Hakalalle (soili.hakala@oral.fi). Kerro hakemuksessa lisäksi, jos sinulla on jokin erityistoive harjoittelujakson ajankohdasta. Voit hakea tehtävään myös tämän linkin kautta.

Hakuaika päättyy 26.4.2017.

Otamme yhteyttä mahdollisimman pian!