OmaOral palvelee 24/7
Oralin verkkopalveluiden tavoitteena on saada asiakas kiinnostumaan omasta suun ja hampaiden terveydentilastaan. Uusi OmaOral-palvelu vahvistaa palvelukokemusta ja asiakkaan osallistamista hoidon suunnitteluun nyt myös verkossa.

Lehdistötiedote Oral Hammaslääkärit Oyj, 21.09.2015.

OmaOral-palvelu on Oral Hammaslääkäreiden asiakkaille tarkoitettu uusi portaali, jonka avulla asiakkaat voivat hallinnoida omia tietojaan ja ajanvarauksiaan. Palvelun kautta asiakkaat voivat peruuttaa ja muokata ajanvarauksiaan, ja jatkossa nähdä myös terveystietonsa.

Oralin verkkoajanvaraus uusittiin alkuvuodesta 2015 ja se on merkittävä osa uutta OmaOral-palvelua. Asiakkaat voivat edelleen varata aikoja ilman vahvaa tunnistautumista, mutta aikojen peruuttaminen tai muokkaaminen vaatii verkkopankkitunnistautumisen potilassuojan takia.

OmaOral-palvelua on kehitetty vahvasti viimeisen vuoden ajan, ja OmaOraliin keskitetään kaikki asiakkaiden sähköinen asiointi. Kaiken kehityksen tavoitteena on saada asiakas kiinnostumaan omasta suun ja hampaiden terveydentilastaan.

”OmaOral on keskeisin sähköisen asioinnin hankkeemme, jonka avulla tarjoamme yhä kattavammat palvelut asiakkaillemme. Asiakkaidemme palvelukokemus ja tyytyväisyys ovat meille tärkeintä, ja uusi palvelu vahvistaa palvelukokemusta nyt myös verkon puolella”, kertoo Oral Hammaslääkäreiden liiketoimintajohtaja Jarno Huurinainen.

Uudistettu verkkoajanvaraus ja OmaOralin ensimmäinen versio ovat olleet asiakkaidemme käytössä muutaman kuukauden ja asiakkaiden palaute uudesta palvelusta ja ajanvarauksesta on ollut hyvää.

”Haluamme tarjota alan kattavimmat sähköiset palvelut. Rakennamme lähiaikoina OmaOraliin paljon uusia toiminnallisuuksia. Trendi osoittaa, että myös suun ja hampaiden terveyspalveluiden asiointi siirtyy asteittain verkkoon ja mobiiliin, ja asiakkaat haluavat itse osallistua hoidon suunniteluun. Haluamme vastata tähän toiveeseen, unohtamatta kuitenkaan perinteisempää asiakaspalvelua puhelimitse ja asemillamme”, Huurinainen jatkaa.

Tulevaisuudessa asiakkaat pääsevät näkemään esimerkiksi oman hoitosuunnitelmansa ja terveystietonsa palvelun kautta asiakasystävällisessä muodossa. Hoitosuunnitelman myötä myös aikojen varaaminen vaativimpiin ja erikoishammaslääkäritasoisiin hoitoihin mahdollistuu.

OmaOraliin voi rekisteröityä ilmaiseksi verkkosivujemme www.oral.fi tai oma.oral.fi kautta.

Tuttu ja turvallinen puhelinajanvarauksemme palvelee edelleen numerossa 010 400 3400.

Oral Hammaslääkärit Oyj

Lisätietoja:

Jarno Huurinainen, liiketoimintajohtaja, puh. 050 344 5232
sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@oral.fi

Suomalainen Oral Hammaslääkärit Oyj (www.oral.fi) on Suomen tunnetuin (Innolink Research 2014) hammasterveyspalveluyhtiö, jonka työyhteisöön kuuluu yli 900 alan ammattilaista. Yhtiön liikevaihto vuonna 2014 oli 60,3 miljoonaa euroa. Oral tarjoaa hammasterveyspalveluita 41 hammaslääkäriasemalla eri puolella Suomea. Konserniin kuuluu myös Oral Hammaslaboratorio Oy.