Contact information

Online booking 010 400 3400
Clinic 010 400 3385
Our e-mail kuopio.puijo@oral.fi

Opening hours

mon-wed 8-19 and thu-fri 8-15

Tarjoamme kaiken tarvitsemasi hammashoidon perushoidosta suukirurgiaan ja parodontologiaan. Olemme huolehtineet kuopiolaisten hampaista jo vuodesta 1987 lähtien. Aiemmin meidät on tunnettu nimellä Puijon Hammas. Vaikka nimemme on muuttunut, silti teitä palvelee sama tuttu ja turvallinen henkilökunta, lisättynä uusilla alan ammattilaisilla.

Kliinisen hammashoidon erikoislääkärillämme on yli 25 vuoden kokemus esteettisestä hammashoidosta, keinojuurien asentamisesta sekä proteesien teosta. Olemme erikoistuneet palveluihin ja menetelmiin, joiden avulla hammashoidosta tehdään mahdollisimman miellyttävää – ilman kipua ja pelkoa! Pelkopotilaille pystymme tarvittaessa myös tekemään hoitoa nukutuksessa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa sen, että nukutus on turvallista ja miellyttävää. Hyvinvointipalvelut voi meillä maksaa myös e-passilla.

Tervetuloa!


Payment methods

Debit card, Credit card, Oral financing

Instructions for arrivalOur clinic is located on the ground floor at the corner of Puijonkatu and Maljalahdenkatu, within a short distance from the Kuopio market square.

ParkingThere are paid parking spaces on Puijonkatu (across the street), EasyPark area code 371. You can always find available parking spaces in the Toriparkki garage. The northern entrance of the garage is close to the front of our clinic.

Katso kaikki toimipisteet: Kuopio