Kontaktuppgifter

Tidsbeställning 010 400 3400
Enhet 010 400 3385
Vår e-post kuopio.puijo@oral.fi

Öppettider

må-ons 8-19 och to-fre 8-15

Tarjoamme kaiken tarvitsemasi hammashoidon perushoidosta suukirurgiaan ja parodontologiaan. Olemme huolehtineet kuopiolaisten hampaista jo vuodesta 1987 lähtien. Aiemmin meidät on tunnettu nimellä Puijon Hammas. Vaikka nimemme on muuttunut, silti teitä palvelee sama tuttu ja turvallinen henkilökunta, lisättynä uusilla alan ammattilaisilla.

Kliinisen hammashoidon erikoislääkärillämme on yli 25 vuoden kokemus esteettisestä hammashoidosta, keinojuurien asentamisesta sekä proteesien teosta. Olemme erikoistuneet palveluihin ja menetelmiin, joiden avulla hammashoidosta tehdään mahdollisimman miellyttävää – ilman kipua ja pelkoa! Pelkopotilaille pystymme tarvittaessa myös tekemään hoitoa nukutuksessa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa sen, että nukutus on turvallista ja miellyttävää. Hyvinvointipalvelut voi meillä maksaa myös e-passilla.

Tervetuloa!


Betalningssätt

Bankkort, Kreditkort, Oral-finansiering

AnkomstanvisningarVår mottagning finns på gatunivå i hörnet av Puijonkatu och Maljalahdenkatu på kort avstånd från salutorget i Kuopio.

ParkeringVid Puijonkatu (på andra sidan gatan) finns avgiftsbelagda parkeringsrutor, Easypark områdeskod 371. I toriparkeringen finns alltid parkeringsutrymme och infarten på norrsidan till torgparkeringen ligger nästan framför vår mottagning.

Katso kaikki toimipisteet: Kuopio