S-förmånserbjudanden i januari och februari

Tandundersökning, Periosafe-test och röntgenbilder till specialpris!

Förmåner till nya kunder i januari och februari:

Tandundersökning 49 €

Tandundersökning 49 € med S-Förmånskortet till nya kunder som är berättigade till FPA-ersättning (norm. 78,90-81,90). Utan FPA-ersättning 64,50. Serviceavgiften ingår i priset. Nämn kampanjkoden TARK49 i telefon eller skriv koden i fältet för kampanjkod vid onlinebokning.

Inkluderar inte andra åtgärdskostnader. Gäller inte undersökningar/konsultationer hos specialtandläkare. Gäller 1.1–28.2 på alla enheter.

Periosafe-test 20 €

PerioSafe är ett test som visar om du har tandköttsinflammation. Nu endast 20 € med S-Förmånskortet för nya kunder, när testet utförs i samband med en tandundersökning. (norm. 29 €.) Serviceavgiften ingår i priset. Gäller 1.1–28.2 på alla enheter. Ange i fältet för tilläggsuppgifter vid onlinebokning av tandundersökning eller i samband med telefonbokningen att du vill ha testet. Du får inte borsta tänderna, äta något eller tugga tuggummi i en halvtimme före testet. Läs mer om Periosafe-testet.

Tandröntgen av hela käken –30 %

Tandröntgen av hela käken, det vill säga en PTG-bild, –30 % för nya kunder när detta utförs i samband med en tandundersökning. Serviceavgiften ingår i priset. Beslutet om behov av röntgenbild fattas alltid i samband med en klinisk undersökning hos tandläkare. Gäller 1.1–28.2 på alla enheter.

Boka tid på nätet
Tandundersökning 20-60 min