Kostnadsfri evaluering av tandreglering med Invisalign Läs mer

Iiro Koski

Specialisttandläkare, tandreglering

Iiro Koski

Specialisttandläkare, tandreglering

Hej!

Varje leende är unikt och mitt mål är att tillsammans med dig hitta den bästa möjliga lösningen för ett vackert leende!

Jag är specialtandläkare i tandreglering (Tammerfors universitet 2022). Jag har gedigen erfarenhet av tandreglering för alla åldrar och tar gärna hand om såväl vuxna som växande barn och ungdomar. Jag har omfattande arbetserfarenhet inom både primärvården och den specialiserade sjukvården, där man främst behandlar krävande fall inom tandreglering. Jag samarbetar mycket med andra specialiserade tandläkare för att ge dig bästa möjliga vårdresultat.

Tack vare den senaste kunskapen inom tandläkarutbildningen kan jag utföra tandreglering på ett modernt sätt. Jag använder digitala verktyg för att planera och implementera behandlingen, vilket hjälper för att uppnå ett bra slutresultat. Jag utför tandreglering både med regleringsmembraner (Invisalign, Spark, Angel Aligner) och med traditionell utrustning, som också kan fås som tandfärgad estetisk keramisk utrustning. Jag behandlar också käkleds- och tuggmuskulaturproblem och gör skenor mot sömnapné och snarkning.

Välkommen till min mottagning så diskuterar vi dina önskemål angående ditt leende!

Du kan boka en tid hos mig för en kostnadsfri membranregleringskonsultation (15 min). Om du redan har varit på en konsultation tidigare eller om din situation kräver en mer omfattande undersökning, vänligen boka direkt 30 minuter för att bedöma behovet av tandreglering (pris 159 € − 20 € FPA = 139 € + kontorsavgift)

MER OM MIG:

www.iirokoski.fi

Instagram: @iirokoski_orthodontics (länk: https://www.instagram.com/iirokoski_orthodontics/)

PRISLISTA:

Det totala priset för estetiska tandregleringsbehandlingar (inklusive retention) faller vanligtvis inom intervallet 4 000–5 500 €. Mer omfattande tandreglering, som förutom estetik också behandlar bettet, kostar vanligtvis 6 000–7 500 €. En mer detaljerad kostnadsberäkning ges individuellt vid konsultationsbesöket.

Kostnadsberäkningen för en sömnapnéskena är 1 350 € inkl. kontroll.

Kostnadsberäkningen för en bettskena är 750 € inkl. kontroll.

Är du mitt i en tandregleringsbehandling som påbörjats någon annanstans, eller har du en retentionstråd tillverkad någon annanstans som behöver repareras/bytas ut? I dessa fall vänligen boka tid med en annan expert.

Med vänliga hälsningar,

Iiro

Specialkunnande

  • Bettproblem
  • Estetisk tandvård
  • Ortodonti

Jag står gärna till tjänst

  • Barn och unga

Språkkunskap

  • engelska
  • engelska
  • finska

Hittade du inte tjänsten du letade efter? Ring vår kundtjänst 010 400 3400

Enheter till en specialist Iiro Koski

Helsinki, Kamppi
Urho Kekkosen katu 3 B, 6. krs (käynti kadulta Tavastiaa vastapäätä), 00100 Helsinki
Boka

Helsinki, Shoppingcenter Kaari
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Boka