Iiro Koski

Erikoishammaslääkäri, oikomishoito

Moikka!

Jokainen hymy on ainutlaatuinen ja minun tavoitteeni on kanssasi löytää sinulle paras mahdollinen ratkaisu kauniiseen hymyyn!

Olen koulutukseltani oikomishoidon erikoishammaslääkäri (Tampereen yliopisto 2022). Minulla on runsaasti kokemusta kaiken ikäisten oikomishoidosta ja hoidan mielelläni niin aikuisia kuin kasvavia lapsia ja nuoria. Työkokemusta minulle on kertynyt laaja-alaisesti sekä perusterveydenhuollosta että erikoissairaanhoidosta, jossa hoidetaan pääsääntöisesti haastavia oikomishoidollisia tapauksia. Teen paljon yhteistyötä muiden hammaslääketieteen spesialistien kanssa, jotta lopullinen hoitotulos kohdallasi olisi paras mahdollinen.

Tuoreen koulutustiedon ansiosta teen oikomishoitoa modernilla otteella. Käytän suunnittelussa ja hoidon toteutuksessa digitaalisia työkaluja, jotka auttavat niin hoidon suunnittelussa kuin hyvän lopputuloksen saavuttamisessa. Teen oikomishoitoa sekä oikomiskalvoilla (Invisalign, Spark, Angel Aligner) että perinteisillä kiinteillä kojeilla, joita on mahdollista saada myös hampaan värisinä esteettisinä keraamisina kojeina. Hoidan myös leukanivel- ja purentalihasvaivoja sekä teen uniapnea- ja kuorsauskiskoja.

Tervetuloa vastaanotolleni keskustelemaan toiveistasi hymyysi liittyen!

Voit varata minulle ajan ilmaiseen kalvo-oikomishoidon konsultaatioon (15 min). Jos olet jo käynyt aikaisemmin konsultaatiossa tai tilanteesi vaatii kattavampaa tutkimusta, varaathan suoraan 30 min ajan oikomishoidon tarpeen arvioon (hinta 159 € – 20 € KELA = 139 € + toimistomaksu)

LISÄTIETOJA MINUSTA:

www.iirokoski.fi

Instagram: @iirokoski_orthodontics (linkki: https://www.instagram.com/iirokoski_orthodontics/)

HINNASTO:

Esteettisten oikomishoitojen kokonaishinta (sisältää retention) tyypillisesti asettuu noin 4000-5500 € hintahaarukkaan. Laajemmat, estetiikan lisäksi myös purentaa hoitavat oikomishoidot tyypillisesti asettuvat noin 6000-7500 € hintahaarukkaan. Tarkempi kustannusarvio annetaan yksilöllisesti konsultaatiokäynnillä.

Uniapneakiskon kustannusarvio 1350€ sis. kontrollin.

Purentakiskon kustannusarvio 750€ sis. kontrollin.

Onko sinulla muualla aloitettu oikomishoito kesken tai muualla tehty retentiolanka, joka vaatii korjausta/uusimista? Varaathan näissä tapauksissa ajan toiselta asiantuntijalta.

Ystävällisin terveisin,

Iiro

Erityisosaaminen

  • Purentaongelmat
  • Esteettinen hammashoito
  • Oikomishoidot

Palvelen mielelläni

  • Lapset ja nuoret

Kielitaito

  • englanti
  • suomi

Toimipisteet asiantuntijalle Iiro Koski

Helsinki, Kamppi
Urho Kekkosen katu 3 B, 6. krs (käynti kadulta Tavastiaa vastapäätä), 00100 Helsinki
Varaa

Helsinki, Kauppakeskus Kaari
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Varaa