Aktuellt om ärendehantering, tidsbeställning och coronaviruset. Läs mer
Bonus på tandvård med S-Förmånskortet. Läs mer

Roy Nykänen

Specialisttandläkare, tandreglering

Jag är en vänlig specialtandläkare inom tandreglering. Jag har en lång erfarenhet inom branschen, t. Ex. jag har jobbat på flera hälsovårdscentraler, privata mottagningar, 10 år inom NHS på en ledande tandregleringspraktik nära London. Jag har utbildat mig till specialisttandläkare i tandreglering i Oslo, Norge.

Målsättningen i mina behandlingar är att nå ett slutresultat som blir så bra som möjligt både estetik och funktionellt. Jag använder moderna och effektiva tandregleringsmetoder såsom regleringsmembranen (Invisalign) och moderna fasta tandställningar (Damon). Jag har slutat reglering med lingual braketer då nu Invisalgn är mera efficient.

Jag upprätthåller mina kunskaper genom att delta i kontinuerliga fortbildningar i Finland och utomlands samt samarbetar med andra munhälsovårds professionella för att kunna erbjuda så högklassig vård som mögligt för mina patienter.

Jag välkomnar patienter i alla åldrar.

Du är välkommen att boka tid och för att diskutera närmare!

Under det första kartläggningsbesöket (30 min) görs en preliminär behandlingsplan och hos en specialisttandläkare är detta besök alltid avgiftsbelagt.

Specialkunnande

  • Bettproblem
  • Behandling av saknade tänder
  • Estetisk tandvård
  • Ortodonti

Språkkunskap

  • engelska
  • finska

Enheter till en specialist Roy Nykänen

Espoo, Hagalund AINOA
Tapionaukio 4, 3. krs, 02100 Espoo
Boka

Helsinki, City-Tandläkarna
Aleksanterinkatu 21 A, 00100 Helsinki
Boka