Hampaiden valkaisu nyt alkaen 150€ Lue lisää

Roy Nykänen

Erikoishammaslääkäri, oikomishoito

Olen positiivinen ja rento oikomishoidon erikoishammaslääkäri. Kokemusta olen kerryttänyt työskentelemällä lukuisissa terveyskeskuksissa, yksityisillä vastaanotoilla sekä 10 vuotta NHS-oikojavastaanotolla Lontoon lähellä. Suoritin 3 vuoden oikojan erikoistumiskoulutukseni Oslossa.

Tavoitteena kaikissa hoidoissani on esteettisesti kaunis hymy, jossa purenta on tasapainossa. Teen töitä moderneilla ja tehokkailla oikomishoidon menetelmillä, kuten oikomiskalvoilla (Invisalign), sekä nykyaikaisilla kiinteillä oikomiskojeilla (Damon). En tee enää linguaali-oikomista ja esteettisessä oikomisessa keskityn Invisalgn-tekniikkaan, joka on vuosien kuluessa kehittynyt tehokkaammaksi kuin linguaalitekniikka.

Ylläpidän tietojani ja taitojani säännöllisillä jatkokoulutuksilla ja teen yhteistyötä muiden suun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa mahdollisimman korkealaatuisen hoidon tarjoamiseksi asiakkailleni. Olen ollut kouluttajana Damon- ja linguaalitekniikassa sekä 5 vuotta Invisalign-kouluttajana ja ollut myös Invisalignin EU-ohjausryhmässä Pohjoismaiden edustajana.

Kaiken ikäiset asiakkaat ovat tervetulleita vastaanotolleni!  

Invisalign kalvoilla voidaan hoitaa myös lapsia, joista nuorin minulla hoidossa oleva on 8- vuotias. Oikomiskalvoilla voidaan mm. korjata ristipurentaa, ylipurentaa tai tehdään puhkeaville hampaille lisätilaa. Kasvuikäisellä (Invisalign MA-ominaisuuden avulla) voidaan ylipurentaa hoitaa vahvistamalla alaleuan kasvua, jolloin myös hengitysilmatila hieman laajenee, mikä voi vähentää aikuisena kuorsaamista ja mahdollista uniapneaa. Kalvot voidaan poistaa ruokailun ja hampaiden pesun ajaksi, jolloin oikominen rajoittaa vähemmän arkea. Kalvotekniikalla voima hampaiden siirtoon lisätään pienissä erissä kerran viikossa uuden kalvon avulla, näin voimat ovat kevyempiä ja oikominen on siksi useimmiten kivutonta.

Varaa aika ja tule juttelemaan ja mietitään yhdessä sinulle paras tapa oikoa! Erikoishammaslääkärin oikomisen alkuarvion aika on 30 min. ja se on aina maksullinen. Käynnillä saat kirjallisen hoitosuunnitelman ja kustannusarvion.

Erityisosaaminen

  • Purentaongelmat
  • Puuttuvien hampaiden hoito
  • Esteettinen hammashoito
  • Oikomishoidot

Kielitaito

  • englanti
  • suomi

Toimipisteet asiantuntijalle Roy Nykänen

Espoo, Tapiola AINOA
Tapionaukio 4, 3. krs, 02100 Espoo
Varaa

Helsinki, City-Hammaslääkärit
Aleksanterinkatu 21 A, 00100 Helsinki
Varaa