Tule mukaan Oraliin!

Oralissa pääset keskittymään kliiniseen työhösi samalla kun me huolehdimme, että käytössäsi on aina laadukas ja uusin teknologia. Kliinisen hoidon laadun kehittäminen ja laadukas ennaltaehkäisevä hoito ovat meille erityisen tärkeitä.

Haluatko päästä eroon hallinnollisista velvoitteista tai keventää työmäärääsi?

Tarjoamme sinulle alan kattavimmat yksityishammaslääkärin tukipalvelut valtakunnallisesta potilastietojärjestelmästä uusasiakashankintaan. Panostamme merkittävästi palvelujemme markkinointiin tukeaksemme hammaslääkäreidemme työtä ja meille tulee vuosittain yli 40 000 uutta potilasta. Uskomme, että käytössämme on markkinoiden laadukkain kutsutoiminta. Lisäksi työyhteisömme varmistaa hammaslääkäreillemme hyvät konsultaatiopalvelut ja Oral Akatemia tarjoaa monipuolista koulutusta koko henkilöstölle eri puolilla Suomea.

Haluaisitko siirtyä vähitellen eläkkeelle turvaten samalla potilaidesi laadukkaan hoidon jatkumisen? Laajassa kollegaverkostossa saattaa jo olla sinulle tuttuja hammaslääkäreitä, joiden kanssa yhteistyössä saamme potilaidesi hoidon jatkumaan turvallisesti, jos itse haluaisit hieman jo vähentää työaikaasi.

Potilaillesi laadukasta hoitoa ja etuja

Meillä potilaasi saavat ajanvarauspalvelut puhelimitse aamusta iltaan ja verkossa ympäri vuorokauden. Meillä on myös alan edistyksellisimmät sähköisen asioinnin palvelut, mm. OmaOral. Asiakkaamme arvostavat meiltä hammashoidosta S-Etukortilla saamaansa Bonusta. Tutun ja taitavan hammaslääkärin rinnalla Bonus on asiakkaita vahvasti sitouttava etu.

Oral on tutkitusti tunnetuin ja arvostetuin suunterveyden palveluyhtiö Suomessa. Yli 90 % asiakkaistamme on tyytyväisiä meillä saamaansa palveluun ja valmiita suosittelemaan Oralia tuttavilleen (Innolink 2019).

Haluamme olla sinulle paras paikka työskennellä

Löydät kaikki toimipisteemme täältä. Olisiko asemasi tulevaisuudessa yksi niistä vai haluatko siirtyä jollekin jo olemassa olevista asemista? Jos olet kiinnostunut hammaslääkärivastaanottosi myymisestä, olen puhelinsoiton päässä!

Seppo Risku
Liiketoimintajohtaja
p. 040 413 5727
seppo.risku@oral.fi