Laadukasta ja kokonaisvaltaista hammashoitoa

Oral Hammaslääkärit on Suomen tunnetuin ja arvostetuin (Innolink Research Oy, 2019) suunterveyden palveluyhtiö Suomessa. Haluamme tarjota sinulle parasta mahdollista hoitoa. Siksi saat meiltä kaikki suun terveydenhoidon palvelut samasta paikasta helposti ja nopeasti:

  • Yleishammashoito
  • Erikoishammashoito
  • Erikoishammasteknikon palvelut
  • Oral Hammaslaboratorioiden palvelut ja hammastekniset tuotteet

Meillä sinua palvelevat osaavat ammattilaisemme aina yksilöllisesti ja lempeästi, alan uusinta teknologiaa hyödyntäen. Diagnoosin perustana on aina kliininen tutkimus ja sen tukena korkeatasoinen röntgenkuva.

Suomen tunnetuin ja arvostetuin

94 % asiakkaista antoi kokonaispalvelustamme erinomaisen tai erittäin hyvän arvosanan (Innolink Reaserch Oy, 2019).
87 % asiakkaistamme ilmoitti haluavansa jatkaa palveluidemme käyttöä jatkossakin ja 86 % oli valmis suosittelemaan palveluitamme myös tuttavilleen.

Kaikkein parhaiten onnistuimme asiakkaidemme mielestä ystävällisen palvelun ja hammashoidon asiantuntevuuden toteuttamisessa.

Kaikki konserniimme kuuluvat yhtiöt ovat suomalaisia osakeyhtiöitä. Siten maksamme kaikki verot, ennakonpidätykset, sosiaaliturvamaksut ja henkilövakuutukset Suomeen. Olemme sitoutuneet Terveyspalvelualan Liiton vastuullisen liiketoiminnan periaatteisiin: korkeaan laatuun, avoimeen toimintaan, reiluun kumppanuuteen, vastuunkantoon ja kestävään kehitykseen.

Verojalanjälki

Oralin historia

Yksi ajatus voi muuttaa koko kansakuntaa. Ja Anna-Maija Raesteella oli ajatus.

Anna-Maijan ajatuksena oli parantaa suomalaisten suunterveyttä yhdistämällä yksittäin siellä täällä toimivat hammaslääkärit ja heidän osaamisensa yhden yhteisvastaanoton alle. Näin emme olisi enää yhden hammaslääkärin tiedon ja taidon varassa, vaan meitä hoitavan hammaslääkärin tukena olisivat koko vastaanoton hammaslääkäriyhteisö ja erikoisalojen ammattilaiset. Yhteisvastaanotot edistäisivät myös alan uusimman teknologian hyödyntämistä yhä useampien suomalaisten hoidossa.

Tuo ajatus toteutui vuonna 1982, kun Anna-Maija yhdessä Eero Kilpeläisen kanssa perusti yhteisvastaanoton Helsingin Erottajalle, jossa Oral Hammaslääkärit Oyj:n Erottajan hammaslääkäriasema toimii tänäkin päivänä.

Yhä 35 vuotta myöhemmin Oral toimii samoista lähtökohdista. Olemme perustaneet uusia hammaslääkäriasemia, tuoneet taitavia hammashoidon ammattilaisia yhteen ja panostaneet alan uusimpaan teknologiaan pystyäksemme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista hoitoa ympäri Suomen.

Emme ole unohtaneet Anna-Maijan ajatusta. Sydämenasianamme on edelleen parantaa suomalaisten suunterveyttä. Siksi emme tyydy vain paikkaamaan tai korjaamaan suusi ongelmia. Haluamme, että saat pitää omat hampaasi läpi elämän. Sen takia panostamme ennaltaehkäisevään hammashoitoon, kuten kotihoidon ohjeistamiseen, säännöllisiin hammastarkastuksiin ja iensairauksien varhaiseen havaitsemiseen.

Teemme työtä sen eteen, että tulevaisuudessa suunterveys Suomessa on maailman huippuluokkaa.