Laadukasta ja kokonaisvaltaista hammashoitoa

Oral Hammaslääkärit on Suomen tunnetuin ja arvostetuin (Innolink Research 2016) hammasterveyspalveluyhtiö. Haluamme tarjota sinulle parasta mahdollista hoitoa. Siksi saat meiltä kaikki suun terveydenhoidon palvelut samasta paikasta helposti ja nopeasti:

  • Yleishammashoito
  • Erikoishammashoito
  • Erikoishammasteknikon palvelut
  • Oral Hammaslaboratorioiden palvelut ja hammastekniset tuotteet

Meillä sinua palvelevat osaavat ammattilaisemme aina yksilöllisesti ja lempeästi, alan uusinta teknologiaa hyödyntäen. Diagnoosin perustana on aina kliininen tutkimus ja sen tukena korkeatasoinen röntgenkuva.

Suomen tunnetuin ja arvostetuin

94 % asiakkaista antoi kokonaispalvelustamme erinomaisen tai erittäin hyvän arvosanan (Innolink Reaserch 2016).
87 % asiakkaistamme ilmoitti haluavansa jatkaa palveluidemme käyttöä jatkossakin ja 86 % oli valmis suosittelemaan palveluitamme myös tuttavilleen.

Kaikkein parhaiten onnistuimme asiakkaidemme mielestä ystävällisen palvelun ja hammashoidon asiantuntevuuden toteuttamisessa.

Kaikki konserniimme kuuluvat yhtiöt ovat suomalaisia osakeyhtiöitä. Siten maksamme kaikki verot, ennakonpidätykset, sosiaaliturvamaksut ja henkilövakuutukset Suomeen. Olemme sitoutuneet Terveyspalvelualan Liiton vastuullisen liiketoiminnan periaatteisiin: korkeaan laatuun, avoimeen toimintaan, reiluun kumppanuuteen, vastuunkantoon ja kestävään kehitykseen.

Verojalanjälki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Colosseum Dental Group

Oral Hammaslääkärit siirtyi CapMan Buyoutin hallinnoimien rahastojen ja  muiden sijoittajien omistuksesta Colosseum Dental Groupin omistukseen marraskuussa 2017.

Colosseum Dental Group on suunterveyden ja hammaslääkäripalveluiden tarjoamiseen keskittynyt kansainvälinen yhtiö. Colosseumin tavoite on olla Euroopan laajuisesti johtava suunterveydenhoidon palveluiden palveluntarjoaja omistamiensa yhtiöiden kautta. Colosseumilla on yli 200 hammaslääkäriasemaa Suomen lisäksi Iso-Britanniassa, Italiassa, Norjassa, Ruotsissa. Sveitsissä ja Tanskassa.

Jacobs Holding AG

Colosseum Dentalin omistaa sveitsiläinen pääomasijoittajayhtiö Jacobs Holding AG, jonka ainoa edunsaaja on kansainvälinen lasten ja nuorten kehittymistä tukeva Jacobs Foundation -hyväntekeväisyyssäätiö. Säätiö on toiminut jo yli 25-vuotta lasten ja nuorten kehityksen edistämisen parissa ja sen suurimpia projekteja ovat olleet muun muassa Ready! – Frühe Kindheit ist entscheidend (Varhaislapsuus on ratkaisevan tärkeä) ja TRECC – Transformer l’éducation dans les communautés de cacao (Transforming Education in Cocoa Communities – koulutuksen edistäminen Norsunluurannikolla)

 

 

 

 

 

 

 

 

Strategia
Hyväntekeväisyyssäätiön toiminta ja rahoitus kohdistuu kolmeen merkittävään teemaan:

Ensimmäinen teema, “Oppimistiede”, tutkii yksilöllisen oppimisen ja kehityksen rajoja maailmanlaajuisesti. Säätiö rahoittaa huippuluokan tutkimuslaitoksia sekä edistää kestävän tutkimuskapasiteetin luomista.

Toinen teema “Varhaiskasvatus” tarkoittaa kattavien varhaiskasvatuskäytäntöjen luomista Sveitsissä ja muissa Euroopan maissa. Säätiö toimii yhteistyössä Sveitsin eri alueiden ja kuntien kanssa parantaakseen nuorten mahdollisuuksia opiskella ja kehittyä koulussa sekä sen ulkopuolella.

Kolmas teema “Maaseudun toimeentulo” pyrkii parantamaan Norsunluurannikon maaseudulla asuvan väestön elämää tukemalla yksityisten ja julkisten sidosryhmien ekosysteemejä, jotka ovat omistautuneet koulutuksen laadun parantamiseen.

Oralin historia

Yksi ajatus voi muuttaa koko kansakuntaa. Ja Anna-Maija Raesteella oli ajatus.

Anna-Maijan ajatuksena oli parantaa suomalaisten suunterveyttä yhdistämällä yksittäin siellä täällä toimivat hammaslääkärit ja heidän osaamisensa yhden yhteisvastaanoton alle. Näin emme olisi enää yhden hammaslääkärin tiedon ja taidon varassa, vaan meitä hoitavan hammaslääkärin tukena olisivat koko vastaanoton hammaslääkäriyhteisö ja erikoisalojen ammattilaiset. Yhteisvastaanotot edistäisivät myös alan uusimman teknologian hyödyntämistä yhä useampien suomalaisten hoidossa.

Tuo ajatus toteutui vuonna 1982, kun Anna-Maija yhdessä Eero Kilpeläisen kanssa perusti yhteisvastaanoton Helsingin Erottajalle, jossa Oral Hammaslääkärit Oyj:n Erottajan hammaslääkäriasema toimii tänäkin päivänä.

Yhä 35 vuotta myöhemmin Oral toimii samoista lähtökohdista. Olemme perustaneet uusia hammaslääkäriasemia, tuoneet taitavia hammashoidon ammattilaisia yhteen ja panostaneet alan uusimpaan teknologiaan pystyäksemme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista hoitoa ympäri Suomen.

Emme ole unohtaneet Anna-Maijan ajatusta. Sydämenasianamme on edelleen parantaa suomalaisten suunterveyttä. Siksi emme tyydy vain paikkaamaan tai korjaamaan suusi ongelmia. Haluamme, että saat pitää omat hampaasi läpi elämän. Sen takia panostamme ennaltaehkäisevään hammashoitoon, kuten kotihoidon ohjeistamiseen, säännöllisiin hammastarkastuksiin ja iensairauksien varhaiseen havaitsemiseen.

Teemme työtä sen eteen, että tulevaisuudessa suunterveys Suomessa on maailman huippuluokkaa.