Laadukasta ja kokonaisvaltaista hammashoitoa

Oral Hammaslääkäreissä tavoitteenamme on parantaa suomalaisten suun terveyttä ja haluammekin tarjota aina parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Tarjoamme laadukkaat perushammashoidon ja suuhygienistin palvelut sekä lisäksi kattavat erikoishammashoidon palvelut. Meillä sinua palvelevat osaavat ammattilaisemme aina yksilöllisesti ja lempeästi, alan uusinta teknologiaa hyödyntäen.

Oral on Suomen suurin yksityinen suun terveydenhuollon palveluja tarjoava yritys, johon kuuluu 65 hammaslääkäriasemaa ja 5 hammaslaboratoriota lähes 40 paikkakunnalla ympäri Suomen.

 

Verojalanjälki

Kaikki konserniimme kuuluvat yhtiöt ovat suomalaisia osakeyhtiöitä. Siten maksamme kaikki verot, ennakonpidätykset, sosiaaliturvamaksut ja henkilövakuutukset Suomeen. Olemme sitoutuneet Terveyspalvelualan Liiton vastuullisen liiketoiminnan periaatteisiin: korkeaan laatuun, avoimeen toimintaan, reiluun kumppanuuteen, vastuunkantoon ja kestävään kehitykseen.

Oralin historia

Yksi ajatus voi muuttaa koko kansakuntaa. Ja Anna-Maija Raesteella oli ajatus.

Anna-Maijan ajatuksena oli parantaa suomalaisten suunterveyttä yhdistämällä yksittäin siellä täällä toimivat hammaslääkärit ja heidän osaamisensa yhden yhteisvastaanoton alle. Näin emme olisi enää yhden hammaslääkärin tiedon ja taidon varassa, vaan meitä hoitavan hammaslääkärin tukena olisivat koko vastaanoton hammaslääkäriyhteisö ja erikoisalojen ammattilaiset. Yhteisvastaanotot edistäisivät myös alan uusimman teknologian hyödyntämistä yhä useampien suomalaisten hoidossa.

Tuo ajatus toteutui vuonna 1982, kun Anna-Maija yhdessä Eero Kilpeläisen kanssa perusti yhteisvastaanoton Helsingin Erottajalle, jossa Oralin Erottajan hammaslääkäriasema toimii tänäkin päivänä.

Yhä 40 vuotta myöhemmin Oral toimii samoista lähtökohdista. Olemme perustaneet uusia hammaslääkäriasemia, tuoneet taitavia hammashoidon ammattilaisia yhteen ja panostaneet alan uusimpaan teknologiaan pystyäksemme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista hoitoa ympäri Suomen.

Emme ole unohtaneet Anna-Maijan ajatusta. Sydämenasianamme on edelleen parantaa suomalaisten suunterveyttä. Siksi emme tyydy vain paikkaamaan tai korjaamaan suusi ongelmia. Haluamme, että saat pitää omat hampaasi läpi elämän. Sen takia panostamme ennaltaehkäisevään hammashoitoon, kuten kotihoidon ohjeistamiseen, säännöllisiin hammastarkastuksiin ja iensairauksien varhaiseen havaitsemiseen.

Teemme työtä sen eteen, että tulevaisuudessa suunterveys Suomessa on maailman huippuluokkaa.