Invisalign-kalvot

Läpinäkyvillä, huomaamattomilla ja irrotettavilla kalvoilla tehtävässä hampaiden oikomisessa ei tarvita hammasrautoja.

Menetelmän etuja ovat myös käyttömukavuus ja nopeus. Voit itse irrottaa kalvot tarvittaessa esimerkiksi syömisen ajaksi. Kalvo-oikominen sopiikin erityisen hyvin aikuisella iällä tehtävään oikomishoitoon.

Yleishammaslääkärin tekemä maksuton hoidon tarpeen arviointikäynti soveltuu parhaiten etualueen esteettisestä oikomisesta kiinnostuneille.

Invisalign -oikomishoitoa tehdään kahdella menetelmällä: Invisalign Go soveltuu pääasiassa etualueen esteettiseen oikomiseen. Invisalign Comprehensive (Full) soveltuu myös vaativiin oikomisiin ja purentahäiriöiden hoitoon.

 

Palvelun eteneminen

Kalvo-oikomismenetelmiin perehtynyt hammaslääkäri arvioi kalvoilla tehtävän oikomishoidon soveltuvuuden sinulle.

Arviointikäynnillä tehdään suunnitelma tarvittavista toimenpiteistä. Suunnitelman perusteella voit tehdä päätöksen oikomishoidon aloittamisesta ja varata ajan ensimmäiseen toimenpiteeseen.

Mitä on huomioitava aikaa varatessa?

Kaikki ajat tähän palveluun eivät ole varattavissa verkossa. Jos et löydä sopivaa aikaa, soita numeroon 010 400 3400.

Palvelu on yleishammaslääkärin tekemänä maksuton.

Erikoishammaslääkäreille ei voi varata maksutonta konsultaatiota. Jos tarvitset vaativaa oikomishoitoa tai sinulla on todettu purentahäiriö, suosittelemme maksullista erikoishammaslääkärin tekemää kalvo-oikomisen hoidon tarpeen arviointia.

Kalvo-oikomisen arviointikäynnillä arvioidaan pelkästään kalvoilla tehtävän oikomisen soveltuvuus. Mikäli harkitset muuta oikomismenetelmää kuin kalvo-oikomista, varaa aika palveluun Oikomishoidon tarpeen arviointi.

Hoidon tarpeen arviointikäynti ei sido mihinkään jatkohoitoihin.