Oikomishoito, hoidon tarpeen arviointi (kalvot – Invisalign)

Maksuttomassa Invisalign-oikomishoidon tarpeen arvioinnissa saat arvion hoidon soveltuvuudesta ja suunnitelman tarvittavista toimenpiteistä.

Läpinäkyvillä, huomaamattomilla ja irrotettavilla kalvoilla tehtävässä hampaiden oikomisessa ei tarvita hammasrautoja.

Menetelmän etuja ovat myös käyttömukavuus ja nopeus. Voit itse irrottaa kalvot tarvittaessa esimerkiksi syömisen ajaksi. Kalvo-oikominen sopiikin erityisen hyvin aikuisella iällä tehtävään oikomishoitoon.

Invisalign -oikomishoitoa tehdään kahdella menetelmällä: Invisalign Full-menetelmällä hoidetaan kaikenlaista oikomishoidon tarvetta ja se soveltuu helpon esteettisen oikomisen lisäksi myös vaativiin oikomishoitoihin. Invisalign Go soveltuu pääasiassa etualueen hampaiden helppoon esteettiseen oikomiseen.

Videolla asiakkaamme Miikka vastaa usein kysyttyihin kysymyksiin Invisalign-oikomishoidosta:

Palvelun eteneminen

Kalvo-oikomismenetelmiin perehtynyt hammaslääkäri arvioi kalvoilla tehtävän oikomishoidon soveltuvuuden sinulle.

Arviointikäynnillä tehdään suunnitelma tarvittavista toimenpiteistä. Suunnitelman perusteella voit tehdä päätöksen oikomishoidon aloittamisesta ja varata ajan ensimmäiseen toimenpiteeseen.

Meillä voit maksaa hoidot joustavasti myös osamaksulla ja saat lisäksi kaikista ostoistasi S-Etukortilla Bonusta. Lue lisää maksuvaihtoehdoista täältä

Moni asiakkaistamme haluaa Invisalign-hoidon päätteeksi myös valkaisun hampailleen. Invisalign-asiakkaanamme saat  20 %:n alennuksen vastaanotolla tehtävistä valkaisuista (alennus normaalihinnoista, tarjous voimassa 6kk oikomishoidon jälkeen).

Mitä on huomioitava aikaa varatessa?

Palvelu on yleishammaslääkärin tekemänä maksuton.

Erikoishammaslääkäreille ei voi varata maksutonta konsultaatiota. Jos tarvitset vaativaa oikomishoitoa tai sinulla on todettu purentahäiriö, suosittelemme maksullista erikoishammaslääkärin tekemää kalvo-oikomisen hoidon tarpeen arviointia.

Kalvo-oikomisen arviointikäynnillä arvioidaan pelkästään kalvoilla tehtävän oikomisen soveltuvuus. Mikäli harkitset muuta oikomismenetelmää kuin kalvo-oikomista, varaa aika palveluun Oikomishoidon tarpeen arviointi.

Hoidon tarpeen arviointikäynti ei sido mihinkään jatkohoitoihin.