Oikomishoito, hoidon tarpeen arviointi (kalvot – Invisalign)

Maksuttomassa Invisalign-oikomishoidon tarpeen arvioinnissa saat arvion hoidon soveltuvuudesta ja suunnitelman tarvittavista toimenpiteistä.

Oikomishoito, hoidon tarpeen arviointi (kalvot – Invisalign)

Maksuttomassa Invisalign-oikomishoidon tarpeen arvioinnissa saat arvion hoidon soveltuvuudesta ja suunnitelman tarvittavista toimenpiteistä.

Läpinäkyvillä, huomaamattomilla ja irrotettavilla kalvoilla tehtävässä hampaiden oikomisessa ei tarvita hammasrautoja.

Menetelmän etuja ovat myös käyttömukavuus ja nopeus. Voit itse irrottaa kalvot tarvittaessa esimerkiksi syömisen ajaksi. Kalvo-oikominen sopiikin erityisen hyvin aikuisella iällä tehtävään oikomishoitoon.

Katso video, jossa asiakkaamme Miikka kertoo kokemuksistaan Invisalign-oikomishoidosta:

Invisalign-oikomishoidon kesto ja hinta

Invisalign -oikomishoitoa tehdään kahdella menetelmällä:

Invisalign Full (Express, Lite, Comprehensive, Teen)

  • Full-menetelmällä hoidetaan kaikenlaista oikomishoidon tarvetta
  • soveltuu helpon esteettisen oikomisen lisäksi myös vaativiin oikomishoitoihin
  • kesto yleensä 3-24 kk riippuen oikomisen vaativuudesta
  • Full-sertifioidut oikomishoidon erikoishammaslääkärit ja yleishammaslääkärit

Invisalign Go ja Go+

  • soveltuu lähinnä etualueen hampaiden helppoon esteettiseen oikomiseen
  • Go-sertifioidun yleishammaslääkärin toteuttamana
  • tulos jopa kolmessa kuukaudessa

Oikomishoidon kesto riippuu yksilöllisestä lähtötilanteestasi ja hinta määräytyy hoidon vaativuuden mukaan. Sinulle soveltuvan hoitomuodon ja hinta-arvion saat arviointikäynnillä.

Yleishammaslääkärin tekemien hoitojen hinnat ovat 2000-5500 €, kun taas vaativammat hoidot erikoishammaslääkärin tekemänä maksavat 6600-7600 €. Meillä voit maksaa hoidot joustavasti myös osamaksulla ja saat lisäksi kaikista ostoistasi S-Etukortilla Bonusta. Lue lisää maksuvaihtoehdoistamme täältä

Palvelun eteneminen

Arviointikäynnillä kalvo-oikomismenetelmiin perehtynyt hammaslääkäri arvioi kalvoilla tehtävän oikomishoidon soveltuvuuden sinulle.

Käynnillä tehdään suunnitelma tarvittavista toimenpiteistä. Suunnitelman perusteella voit tehdä päätöksen oikomishoidon aloittamisesta ja varata ajan ensimmäiseen toimenpiteeseen.

Moni asiakkaistamme haluaa Invisalign-hoidon päätteeksi myös valkaisun hampailleen. Invisalign-asiakkaanamme saat  20 %:n alennuksen vastaanotolla tehtävistä valkaisuista (alennus normaalihinnoista, tarjous voimassa 6kk oikomishoidon jälkeen).

Mitä on huomioitava aikaa varatessa?

Palvelu on yleishammaslääkärin tekemänä maksuton.

Erikoishammaslääkäreille ei voi varata maksutonta konsultaatiota. Jos tarvitset vaativaa oikomishoitoa tai sinulla on todettu purentahäiriö, suosittelemme maksullista erikoishammaslääkärin tekemää kalvo-oikomisen hoidon tarpeen arviointia.

Kalvo-oikomisen arviointikäynnillä arvioidaan pelkästään kalvoilla tehtävän oikomisen soveltuvuus. Mikäli harkitset muuta oikomismenetelmää kuin kalvo-oikomista, varaa aika palveluun Oikomishoidon tarpeen arviointi.

Hoidon tarpeen arviointikäynti ei sido mihinkään jatkohoitoihin.

Etkö löytänyt etsimääsi asiantuntijaa? Soita asiakaspalveluumme 010 400 3400