Hammasimplantti, hoidon tarpeen arviointi

Saat maksuttoman suunnitelman puuttuvan hampaan korvaamiseen tarvittavista toimenpiteistä.

Hammasimplantti, hoidon tarpeen arviointi

Saat maksuttoman suunnitelman puuttuvan hampaan korvaamiseen tarvittavista toimenpiteistä.

Puuttuva hammas voidaan korvata hammasimplantilla, joka näyttää ja tuntuu omalta hampaalta. Tarjoamme maksuttoman implanttikonsultaatioajan yleishammaslääkärille. Mahdolliset röntgenkuvat veloitetaan erikseen.

Palvelun eteneminen

Yleishammaslääkärin tekemässä arvioinnissa saat suunnitelman puuttuvan hampaan korvaamiseen tarvittavista toimenpiteistä. Näiden pohjalta voit tehdä päätöksen hoidon aloittamisesta ja varata ajan ensimmäiseen toimenpiteeseen. Implanttikonsultaatiossa käyminen ei sido jatkohoitoihin.

Lisätietoa implanttihoidon etenemisestä.

Milloin kannattaa varata aika hammasimplantin hoidon tarpeen arvioon?

Varaa aika implanttiarvioon, jos sinulta puuttuu yksi tai useampi hammas, eikä muun hoitokäynnin yhteydessä ole tehty hammasimplanttihoidon arviota.

Mitä on huomioitava aikaa varatessa?

Implantin asentamiselle ei ole yläikärajaa, mutta lapsille ja nuorille implanttihoitoa ei voida tehdä ennen kuin kasvu on pysähtynyt.

Tupakointi, diabetes, reumataudit ja tietyt lääkitykset saattavat heikentää implanttihoidon ennustetta.

Hammasimplantin asennusta voi vaikeuttaa luun puutos leukaluussa. Tämä voidaan tarvittaessa useimmiten korjata luusiirteellä.

Porvoon ja Qmedical Pikku Huopalahden toimipisteissä ei tehdä maksuttomia implanttikonsultaatioita. Erikoishammaslääkärin tekemä arviointi on myös yleensä maksullinen. Kaikki arviointiajat eivät ole varattavissa verkosta. Voit varata ajan myös soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 010 400 3400.

Maksuttomassa implanttikonsultaatiossa käyminen ei sido jatkohoitoon. Mahdollisesti tarvittavat röntgenkuvat veloitetaan erikseen.

 

 

Etkö löytänyt etsimääsi asiantuntijaa? Soita asiakaspalveluumme 010 400 3400