Lasten hammashoito

Lapsen tutkiminen ja hoito vaativat tekijöiltään innostusta, perehtymistä lapsiin, positiivista asennetta sekä kokemusta lasten kanssa työskentelystä.

Oralista löydät monta mainiosti lasten kanssa toimeen tulevaa ja lasten hammashoitoon perehtynyttä hammaslääkäriä ja suuhygienistiä.

 

Lue usein kysytyt kysymykset ja vastaukset lasten hammashoidosta

Lasten hammashoidon erikoislääkäreitä on Suomessa vajaa viisitoista – ja heistä jo kolme työskentelee Oralissa. Erikoishammaslääkäreillämme Heikki Alapullilla, My Blomqvistilla ja Krista Brander–Aallolla on pitkä käytännön kokemus lasten hammashoidon alalta.

Heikin, Myn ja Kristan lisäksi meillä lasten hampaita hoitavat lasten hammashoitoon erikoistuva hammaslääkäri Elisa Ronkainen sekä lukuisat muut taitavat hammaslääkärimme ja suuhygienistimme ympäri Suomen.

Hoidamme lasten hampaita jokaisella Oral-hammaslääkäriasemalla. Oral Erottajan toimipisteessä toimii myös oma lapsille suunnattu Lasten Oral, Erottaja. Tutustu Erottajan Lasten Oraliin!

Lasten hammashoidon erikoishammaslääkäri Heikki Alapulli ja lapsipotilas
Kuvassa lasten hammashoidon erikoishammaslääkäri Heikki Alapulli ja lapsipotilas

Oralissa lasten hampaiden tarkastuksen tekee aina hammaslääkäri

Kasvavan lapsen suu vaatii jatkuvaa huolenpitoa kotona ja säännöllisiä kontrolleja hammaslääkärin ja suuhygienistin vastaanotoilla. Hammaslääkäreillämme on erikoisosaamista lasten hammashoidon ongelmatilanteisiin vauvaiästä lähtien.

Osaamista löytyy ennaltaehkäisevästä hoidosta aina vaativaan korjaavaan hammashoitoon asti, mukaan lukien lasten hammastapaturmien hoito. Hoidamme myös hampaiden kehityshäiriöitä. Maitohampaiden korjaavan hoidon alalla teemme myös kruunutuksia ja pulpotomioita (maitohampaan juurihoitoja) käyttäen uusimpia tekniikoita.

Joskus lasten tavanomainen hammashoito ei ota sujuakseen tai hoito on liian laajaa potilaan ikään nähden. Tällöin yksi vaihtoehto on nukutushammashoito. Perusteellisen hampaiden ja leukojen tutkimisen pohjalta laadimme hoitosuunnitelman, jossa huomioimme kasvavan ja kehittyvän suun ja leukojen erityisvaatimukset. Toimimme tarpeen vaatiessa yhteistyössä hampaiden oikomishoitoon erikoistuneiden lääkäreiden kanssa. Tavoitteenamme on, että lapsi voisi varttua aikuiseksi mahdollisimman tervein hampain ilman hammashoitopelkoa.


Varaa hammashoitoaika lapsellesi numerosta 010 400 3400!

 

 

Vapaita aikoja ei löytynyt
Info

Varaa hammashoitoaika lapsellesi numerosta 010 400 3400!

Lue artikkeli:
Suomalaislasten hampaat kärsivät kiireestä