Lasten hammashoito

Lapsen tutkiminen ja hoito vaativat tekijöiltään innostusta, perehtymistä lapsiin,positiivista asennetta sekä kokemusta lasten kanssa työskentelystä. 

Lasten hammashoitoon erikoistuneilla hammaslääkäreillämme Heikki Alapullilla, My Blomqvistilla ja Krista Brander–Aallolla on pitkä käytännön kokemus lasten hammashoidon alalta.

Lue usein kysytyt kysymykset ja vastaukset lasten hammashoidosta


 

Heikin, Myn ja Kristan lisäksi meillä hoitavat lasten hampaita lasten hammashoitoon erikoistuva hammaslääkäri Elisa Ronkainen sekä lukuisat muut mainiosti lasten kanssa toimeen tulevat ja lasten hammashoitoon perehtyneet hammaslääkärit ja suuhygienistit.

Oral Erottajan toimipisteessä toimii myös oma lapsille suunnattu Lasten Oral, Erottaja. Tutustu Erottajan Lasten Oraliin!

Oralissa lasten hampaiden tarkastuksen tekee aina hammaslääkäri.

Kasvavan lapsen suu vaatii jatkuvaa huolenpitoa kotona ja säännöllisiä kontrolleja hammaslääkärin ja suuhygienistin vastaanotoilla. Hammaslääkäreillämme on erikoisosaamista lasten hammashoidon ongelmatilanteisiin vauvaiästä lähtien.

Lasten hammashoidon erikoishammaslääkäri Heikki Alapulli ja lapsipotilas
Kuvassa lasten hammashoidon erikoishammaslääkäri Heikki Alapulli ja lapsipotilas

Osaamista löytyy ennaltaehkäisevästä hoidosta aina vaativaan korjaavaan hammashoitoon asti, mukaan lukien lasten hammastapaturmien hoito. Hoidamme myös hampaiden kehityshäiriöitä. Maitohampaiden korjaavan hoidon alalla teemme myös kruunutuksia ja pulpotomioita (maitohampaan juurihoitoja) käyttäen uusimpia tekniikoita.

Joskus lasten tavanomainen hammashoito ei ota sujuakseen tai hoito on liian laajaa potilaan ikään nähden. Tällöin yksi vaihtoehto on nukutushammashoito. Perusteellisen hampaiden ja leukojen tutkimisen pohjalta laadimme hoitosuunnitelman, jossa huomioimme kasvavan ja kehittyvän suun ja leukojen erityisvaatimukset. Toimimme tarpeen vaatiessa yhteistyössä hampaiden oikomishoitoon erikoistuneiden lääkäreiden kanssa. Tavoitteenamme on, että lapsi voisi varttua aikuiseksi mahdollisimman tervein hampain ilman hammashoitopelkoa.

Varaa hammashoitoaika lapsellesi numerosta 010 400 3400!

 

Vapaita aikoja ei löytynyt
Info