Oikomishoito, hoidon tarpeen arviointi

Oikomishoidon tarpeen arvioinnissa saat arvion eri oikomismenetelmien tarjoamista mahdollisuuksista ja suunnitelman tarvittavista toimenpiteistä.

Oikomishoito, hoidon tarpeen arviointi

Oikomishoidon tarpeen arvioinnissa saat arvion eri oikomismenetelmien tarjoamista mahdollisuuksista ja suunnitelman tarvittavista toimenpiteistä.

Oikomishoidon keinoin voidaan parantaa mm. purentavaivoja, vaikeasti ahtautuneita hammasvälejä, suun kiputiloja sekä parantaa hampaiston ulkonäköä suoristamalla hammasrivistön. Huomioithan, että hyvän esteettisen lopputuloksen saamiseksi voit tarvita myös muuta esteettistä hoitoa, esim. hampaiden muodon korjausta. Yleensä lasten oikomishoito aloitetaan 9–12 vuoden iässä, kun hampaita on puhjennut riittävästi ja leukojen kasvuun voidaan vielä vaikuttaa. Hampaita voidaan oikoa myöhemminkin, aikuisiässä tehtävät oikomishoidot ovat yleistyneet viime aikoina.

Palvelun eteneminen

Oikomishoidon erikoishammaslääkäri arvioi hampaiden tilanteen oikomishoitoa varten, tekee suunnitelman tarvittavista toimenpiteistä ja antaa hinta-arvion. Oikomishoidon kestoon ja hintaan vaikuttavat oikomisen laajuus, valittu oikomismenetelmä ja asiakkaan ikä. Suunnitelman saatuasi voit tehdä päätöksen oikomishoidon aloittamisesta ja varata ajan ensimmäiseen toimenpiteeseen.

Mitä on huomioitava aikaa varatessa?

Oikomishoidon tarpeen arvioinnissa käyminen ei sido mihinkään jatkohoitoihin. Arviointikäynnin lopullinen hinta riippuu käynnin pituudesta.

Jos haluat arvion kalvoilla kalvoilla tehtävästä, huomaamattomasta Invisalign-oikomismenetelmästä, voit varata ajan myös suoraan kalvoilla tehtävän oikomishoidon arvioon. Jos tarvitset vaativaa oikomishoitoa tai sinulla on todettu purentahäiriö, suosittelemme maksullista erikoishammaslääkärin tekemää kalvo-oikomisen arviointia.

Jos sinulla ei ole todettu purentaongelmia, voit varata ajan myös maksuttomaan yleishammaslääkärin tekemään Invisalign-arvioon.

 

Etkö löytänyt etsimääsi asiantuntijaa? Soita asiakaspalveluumme 010 400 3400