Tiina Kauhanen

Suuhygienisti

Tiina Kauhanen

Suuhygienisti

Vastaanotollani kohtaat iloisen, helposti lähestyttävän ja ripauksen savolaista lupsakkuutta ja huumorintajua omaavan suuhygienistin.

Olen tehnyt suuhygienistin töitä niin julkisella, kuin yksityisilläkin vastaanotoilla vuodesta 2016 lähtien. Suuhygienistin työssä parasta on ihmisten kohtaaminen, ja asiakkaan yksilöllinen ohjaaminen suun terveyteen liittyvissä asioissa. Tärkeimpinä kulmakivinä työssäni toimivat asiakkaan omahoidon ohjaaminen ja kannustaminen hyvään suun terveyteen. Asiakkaan toiveita kuunnellen pyrin luomaan vastaanotollani rennon ja avoimen ilmapiirin. Palkitsevimmaksi työssäni koen, kun asiakas valitsee tulla vastaanotolleni uudestaan vuosienkin jälkeen.

Valttikorttejani suuhygienistinä ovat asiakkaan yksilöllisyyden huomioiminen ja avoimen ilmapiirin kautta asiakkaan toiveiden ja yksilöllisten tarpeiden huomioiminen. Pyrin tarjoamaan asiakkailleni kivuttoman ja miellyttävän hammashoitokäynnin. Minulla on hoitokokemusta kaiken ikäisistä asiakkaista. Olen hoitanut myös paljon hammashoitopelkoisia asiakkaita, joten pyrin siksi toteuttamaan toimenpiteet asiakasta kuunnellen. Tavoitteena on, että asiakkailleni jäisi hammashoidosta myönteinen ja onnistunut kokemus.

Voit varata minulle ajan muun muassa hammaskiven poistoon, hampaiden värjäymien poistoon sekä hampaiden valkaisuun.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Erityisosaaminen

  • Iensairaudet

Palvelen mielelläni

  • Pelkopotilaat

Kielitaito

  • englanti
  • suomi

Etkö löytänyt etsimääsi palvelua? Soita asiakaspalveluumme 010 400 3400

Toimipisteet asiantuntijalle Tiina Kauhanen

Hämeenlinna
Palokunnankatu 13-15, 13100 Hämeenlinna
Varaa

Valkeakoski
Honkiniementie 20, 37600 Valkeakoski
Varaa