Mies, terveellä hymyllä on vetovoimaa

Sielu asuu syvällä, mutta suu kertoo siitä paljon. Harva varsinaisesti katsoo kumppaninsa hampaita, mutta hymy kertoo paljon ihmisestä. Kun pitää huolta suustaan, pitää huolta itsestään. ​

Haiseva hengitys on muutakin kuin esteettinen haitta

On selvää, että mielitiettysi ei välttämättä innostu pahanhajuisesta hengityksestä, mutta sen lisäksi se on terveysriski. Se voi kieliä ientulehduksesta, joka pitkälle edenneestä muodosta käytetään nimeä parodontiitti. Hammaslääkärille vaivasta kannattaa mainita heti. 

Terve suu luo itseluottamusta 

Kun hymy on kunnossa, se parantaa itseluottamusta. Kun hoidatat säännöllisesti hampaasi, uskallat hymyillä ja todellinen persoonasi pääsee esiin. Mikä meitä miehiä sitten estää hoitamasta omaa suun terveyttä? Monilla hampaiden hoidon tavat tai niiden puutteet, kuten kaksi kertaa päivässä hampaiden peseminen, ovat kehittyneet jo lapsuudessa. 

Tuumasta toimeen? 

Onneksi hymyn huoltaminen on helppoa. Varaa aika hammaslääkärin tarkastukseen nyt. Tarkastuksen yhteydessä hammaslääkäri käy kanssasi läpi myös muut mahdolliset tarpeet ja toivomukset hampaittesi suhteen.

Katso kaikki aihealueen: Suun terveys -artikkelit

Artikkeliin liittyvät palvelut