Olemme osa Euroopan johtavaa suunterveyden palveluntarjoajaa, Colosseum Dental Groupia, jonka tavoitteena on edistyksellisen ja laadukkaan suun terveydenhoidon kehittäminen Euroopan laajuisesti.

Colosseumilla on yli 550 hammashoitopalveluiden toimipistettä yhdessätoista eri Euroopan maassa. Yhtiön enemmistöosakas on Sveitsin Zürichissä sijaitseva sijoituspalveluyritys Jacobs Holding. Jacobs Holdingilla on sijoitustoimintansa kautta pitkäaikainen sitoutuminen hammaslääketieteeseen Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Jacobs Holdingin ainoa taloudellinen edunsaaja on Jacobs Foundation hyväntekeväisyyssäätiö, joka tukee lasten ja nuorten kehitystä maailmanlaajuisesti.

Tutustu Colosseum Dental Groupiin täältä.

Jacobs Foundation

Jacobs Foundation hyväntekeväisyyssäätiö on toiminut jo yli 25-vuotta lasten ja nuorten kehityksen edistämisen parissa. Säätiön suurimpia projekteja ovat olleet muun muassa Ready! – Frühe Kindheit ist entscheidend (Varhaislapsuus on ratkaisevan tärkeä) ja TRECC – Transformer l’éducation dans les communautés de cacao (Transforming Education in Cocoa Communities – koulutuksen edistäminen Norsunluurannikolla).

 

 

 

 

 

 

 

 

Hyväntekeväisyyssäätiön toiminta ja rahoitus kohdistuu kolmeen merkittävään teemaan:

Oppimistiede – Säätiö rahoittaa huippuluokan tutkimuslaitoksia sekä edistää kestävän tutkimuskapasiteetin luomista maailmanlaajuisesti.

Varhaiskasvatus – Säätiö luo kattavia varhaiskasvatuskäytäntöjä Sveitsissä ja muissa Euroopan maissa. Säätiö toimii yhteistyössä Sveitsin eri alueiden ja kuntien kanssa parantaakseen nuorten mahdollisuuksia opiskella ja kehittyä koulussa sekä sen ulkopuolella.

Maaseudun toimeentulo – Tavoitteena parantaa Norsunluurannikon maaseudulla asuvan väestön elämää tukemalla yksityisten ja julkisten sidosryhmien ekosysteemejä, jotka ovat omistautuneet koulutuksen laadun parantamiseen.

Tutustu hyväntekeväisyyssäätiön toimintaan täältä.