Colosseum Dental Group

Oral Hammaslääkärit on osa Euroopan johtavaa suunterveyden palveluntarjoajaa, Colosseum Dental Groupia, jonka tavoitteena on edistyksellisen ja laadukkaan suun terveydenhoidon kehittäminen Euroopan laajuisesti.

Oral siirtyi CapMan Buyoutin hallinnoimien rahastojen ja  muiden sijoittajien omistuksesta Colosseum Dental Groupin omistukseen marraskuussa 2017.

Colosseum Dental Group on suunterveyden ja hammaslääkäripalveluiden tarjoamiseen keskittynyt kansainvälinen yhtiö. Colosseumin tavoite on olla Euroopan laajuisesti johtava suunterveydenhoidon palveluiden palveluntarjoaja omistamiensa yhtiöiden kautta. Colosseumilla on yli 200 hammaslääkäriasemaa Suomen lisäksi Iso-Britanniassa, Italiassa, Norjassa, Ruotsissa. Sveitsissä ja Tanskassa.

Jacobs Holding AG

Colosseum Dentalin omistaa sveitsiläinen pääomasijoittajayhtiö Jacobs Holding AG, jonka ainoa edunsaaja on kansainvälinen lasten ja nuorten kehittymistä tukeva Jacobs Foundation -hyväntekeväisyyssäätiö. Säätiö on toiminut jo yli 25-vuotta lasten ja nuorten kehityksen edistämisen parissa ja sen suurimpia projekteja ovat olleet muun muassa Ready! – Frühe Kindheit ist entscheidend (Varhaislapsuus on ratkaisevan tärkeä) ja TRECC – Transformer l’éducation dans les communautés de cacao (Transforming Education in Cocoa Communities – koulutuksen edistäminen Norsunluurannikolla)

 

 

 

 

 

 

 

 

Strategia
Hyväntekeväisyyssäätiön toiminta ja rahoitus kohdistuu kolmeen merkittävään teemaan:

Ensimmäinen teema, “Oppimistiede”, tutkii yksilöllisen oppimisen ja kehityksen rajoja maailmanlaajuisesti. Säätiö rahoittaa huippuluokan tutkimuslaitoksia sekä edistää kestävän tutkimuskapasiteetin luomista.

Toinen teema “Varhaiskasvatus” tarkoittaa kattavien varhaiskasvatuskäytäntöjen luomista Sveitsissä ja muissa Euroopan maissa. Säätiö toimii yhteistyössä Sveitsin eri alueiden ja kuntien kanssa parantaakseen nuorten mahdollisuuksia opiskella ja kehittyä koulussa sekä sen ulkopuolella.

Kolmas teema “Maaseudun toimeentulo” pyrkii parantamaan Norsunluurannikon maaseudulla asuvan väestön elämää tukemalla yksityisten ja julkisten sidosryhmien ekosysteemejä, jotka ovat omistautuneet koulutuksen laadun parantamiseen.