Hampaiden laservalkaisu

Tehokas ja turvallinen laservalkaisu

Laservalkaisu on tehokas ja turvallinen hampaiden valkaisumenetelmä, jonka avulla hampaista saadaan välittömästi valkoisemmat. Hampaat voivat vaaleta jopa 10 astetta.

Menetelmä on turvallinen, eikä muuta hampaan omaa rakennetta. Se sopii erinomaisesti luonnostaan keltaisen hammasluun sekä kiillehäiriöisten hampaiden valkaisuun.

Laservalkaisu vain 299 e S-Etukortilla 30.11.2017 asti! >>

Nyt myös maksuton valkaisuarviointi! Lue lisää>

 

Lue bloggaajien kokemuksia Oralin laservalkaisusta:


Stuff About -blogiLapsiperheen arkirealismia -blogi

 

Laservalkaisu sopii lähes kaikille

Laservalkaisuhoito tehoaa monenlaisiin hampaisiin, kuten tummiin kulmahampaisiin, juurihoidosta tai traumasta tummuneisiin sekä kiillehäiriöisiin hampaisiin. Ienvetäymät, implantit, laminaattikuoret tai oikomishoidon yhteydessä hampaiden sisäpuolelle asennetut retentiokaaret eivät ole esteenä valkaisulle. Raskaana oleville tai imettäville valkaisua ei kuitenkaan suositella.

Mitä laservalkaisussa tapahtuu?

Laservalkaisussa vaalenemisprosessi tehostuu poikkeuksellisesti toimenpiteen aikana sekä kiilteessä että hammasluussa, jolloin hampaiden vaaleneminen on entistä nopeampaa ja turvallisempaa (perinteiset valottimet toimivat vain hampaan kiilteessä).

Valkaisun tehostaminen laservalottimella vie aikaa vain 18 minuuttia. Laservalkaisu tehdään mahdollisimman laajalle alueelle (yhteensä kymmenen ylä- ja alahammasta). Kun toimenpide tehdään ensimmäisiin poskihampaisiin saakka, ehkäistään ns. tunneliefektiä, jossa valkaistu hymyalue jää liian kapeaksi.

Hoito sisältää kolme yksilöllistä käsittelyä yhdellä käynnillä. Kokonaishoitoaika on 90 minuuttia. Laservalkaisu tehdään aina yksilöllisesti käyttäen juuri tähän tarkoitukseen kehitettyä valkaisuainetta sekä ainutlaatuista ja turvallista laservalotinta.

Oletko tulossa laservalkaisuun? Tässä ohjeita mahdollisimman hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi:

Tärkeää ennen valkaisua:

  • Jos hampaat ovat herkät suositellaan sensitiivisen hammastahnan käytön aloittamista kaksi viikkoa ennen hampaiden valkaisua. Myös happamien juomien kuten viinin ja tuoremehun käyttöä tulee tällöin välttää kaksi päivää ennen valkaisua.
  • Hammaskiven ja pinnallisten värjäymien poisto
  • Kaksi vuorokautta ennen hampaiden valkaisua ei saa käyttää suuvesiä (mm. Listerine, klooriheksiini).
  • Ennen hoitoon tuloa on hyvä ruokailla, sillä valkaisun jälkeen ei saa nauttia muuta kuin vettä kahteen tuntiin. Suosittelemme vesipullon ottamista mukaan hoitoon.

 

Tärkeää hampaiden valkaisun jälkeen:

  •  Älä syö tai juo muuta kuin vettä kahteen tuntiin.

Seuraavien 48 tunnin aikana ei saa: 

  • tupakoida/käyttää nuuskaa
  • käyttää värillistä hammastahnaa tai hammastahnaa, joka sisältää sodium bicarbonaattia
  • käyttää huulipunaa
  • nauttia värjääviä tai happamia ravintoaineita kuten kahvia, teetä, punaviiniä tai muita alkoholituoteita, colajuomia, suklaata, salmiakkia, lakritsia, soijaa, ketsuppia, punajuurta, currya, mustikoita, porkkanoita, appelsiineja, greippiä, soodaa yms.

 

7 päivään valkaisun jälkeen ei saa:

  • käyttää värjääviä kemiallisia suun puhdisteita tai suuvesiä, kuten klooriheksidiiniä tai Listerineä.

Hammastahnaksi suosittelemme fluoria sisältävää sensitiivistä hammastahnaa, joka vahvistaa kiillettä ja hoitaa hampaita.

Valkaisun jälkeen hampaat saattavat olla yliherkät kylmälle tai kuumalle. Herkkyys menee ohi 1-2 vuorokaudessa. Hampaissa saattaa myös ilmetä sävyeroja, jotka tasoittuvat kahden viikon sisällä valkaisuhoidosta.

Valkaisutuloksen tukemiseksi suosittelemme, että suu puhdistetaan huolellisesti (myös kielen harjaaminen) ja suuta huuhdotaan vedellä aina, kun on nautittu värjääviä ravintoaineita. Hampaiden valkaisu ei anna suojaa värjääntymistä vastaan. Valkaisutulosta on hyvä ylläpitää säännöllisillä ylläpitovalkaisuilla ja hammaskiven sekä värjäytymien poistoilla.

Hampaiden valkaisu

Vapaita aikoja ei löytynyt
Info

Laservalkaisua ei ole saatavilla seuraavissa toimipaikoissa: Salo
Helsinki, Ruoholahti
Helsinki, Malmi
Lahti, Vapaudenkatu
Muhos
Raasepori, Tammisaari

 

 


Elämäsi Hampaat - 
mukana koko elämän