Valkaisuarviointi

Arvioinnissa kartoitetaan hampaiden ja ikenien tilanne valkaisua varten ja valitaan sopivin valkaisumenetelmä.

Maksuttomassa valkaisuarvioinnissa suuhygienisti kartoittaa hampaiden ja ikenien kunnon valkaisua varten ja saat lisätietoa valkaisumenetelmistä. Käynnillä määritetään hampaiden lähtöväri ja arvioidaan yksilöllisesti, mikä valkaisumenetelmä olisi sinulle sopivin ja tehokkain vaihtoehto. Valkaisumenetelmän valintaan vaikuttaa lähtötilanne, toivottu lopputulos, käytettävissä oleva aika ja esimerkiksi se haluatko tehdä valkaisun itse vaiheittain kotona vai suuhygienistillä vastaanotollamme.

Käytössämme on useita nykyaikaisia ja turvallisia valkaisumenetelmiä, joista voidaan valita sinulle parhaiten sopiva: laservalkaisu, kevytvalkaisu, kotivalkaisu tai laser- ja kotivalkaisun yhdistelmä.

Lue lisää hampaiden valkaisusta.

Milloin kannattaa varata aika valkaisuarviointiin?

Varaa aika valkaisuarviointiin, kun harkitset hampaiden valkaisua, eikä suuhygienistimme ole tehnyt sinulle lähiaikoina valkaisuarviointia toisen käynnin yhteydessä.

Mitä on huomioitava aikaa varatessa?

Valkaisuhoitoja ei tehdä alle 18-vuotiaille, koska nuorilla hampaan kehitys on vielä kesken. Valkaisua ei suositella myöskään raskaana oleville eikä imettäville. Huomioithan, että valkaisu ei tehoa proteettisiin kruunuihin, laminaatteihin tai paikkamateriaaleihin.