Ajankohtaista asioinnista, ajanvarauksista ja koronaviruksesta. Lue lisää

Kirkkaasti parempi vuosi 

Varaa aika valkaisuarviointiin

Hampaiden valkaisu nyt alkaen 150€

Kaipaako hymysi kirkastusta? Suuhygienistin tekemä tehokas valkaisu kirkastaa hymysi turvallisesti ja tuloksena on luonnollisen valkoiset hampaat.

Saat nyt kevytvalkaisun tarjoushintaan 150 € (etusi 64,90 €)  ja laservalkaisun hintaan 285 € (etusi 75,90 €).*

Laservalkaisu sopii sinulle parhaiten, kun haluat hampaistasi selkeästi valkoisemmat ja kun edellisestä valkaisukerrasta on pitkä aika tai hampaitasi ei ole aiemmin valkaistu. Kevytvalkaisu sopii ylläpitovalkaisuksi aiemmin tehdylle laservalkaisulle tai jos hampaasi kaipaavat lähinnä värin kirkastamista. Huomioithan, että  valkaisun lopputulos on aina yksilöllinen.

Uutuutena pikasuojakäsittely

Hampaiden valkaisun viimeistelee pikasuojakäsittely, jonka ansiosta sinun tarvitsee vältellä värjääviä ruoka-aineita vain kahden tunnin ajan, vettä voit nauttia jo tänä aikana. Ilman pikasuojakäsittelyä värjääviä ruokia ja juomia pitää vältellä valkaisun jälkeen kahden vuorokauden ajan. Pikasuojakäsittelyn hinta on 23,50 €.

Aloita maksuttomalla valkaisuarvioinnilla

Hampaiden valkaisu voidaan tehdä vain puhtaaseen ja terveeseen suuhun. Varaa siis aika ensin ilmaiseen valkaisuarviointiin ellei valkaisun soveltuvuutta ole lähiaikoina todettu muun suuhygienistikäyntisi yhteydessä. Valkaisuarvioinnissa suuhygienisti tarkistaa valkaisun soveltuvuuden sinulle ja saat lisätietoa palvelusta.

Jos valkaisuarviointi on jo tehty sinulle, voit varata sovitun ajan laservalkaisuun tai kevytvalkaisuun, sen mukaisesti mitä suuhygienistin kanssa on sovittu.

Tuttuun tapaan saat myös S-Etukortilla Bonusta kaikista palveluistamme ja kotihoitotuotteistamme.

 

Varaa aika valkaisuarviointiin

 

* Kevytvalkaisun tarjoushinta 150 € (sisältäen klinikkamaksun 16,90 €), normaalihinta 198 € + klinikkamaksu 16,90 €, etusi 64,90 €. Laservalkaisun tarjoushinta 285 € (sisältäen klinikkamaksun 16,90 €), normaalihinta on 344 € + klinikkamaksu 16,90 €, etusi 75,90 € . Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin. Tarjoushinta on voimassa 1.-31.1.2021.