Hymyssäsi on juhlaa!

Varaa aika valkaisuarviointiin

Hampaiden valkaisu nyt alkaen 150€

Kirkas hymy tuo valoa ja iloa pimeimpäänkin vuodenaikaan! Nyt kevytvalkaisu tarjoushintaan 150 € (etusi 73,90 €)  ja laservalkaisu hintaan 285 € (etusi 90,40 €).*

Laservalkaisu sopii sinulle parhaiten, kun haluat hampaistasi selkeästi valkoisemmat ja kun edellisestä valkaisukerrasta on kulunut pitkä aika tai hampaitasi ei ole aiemmin valkaistu. Kevytvalkaisu sopii ylläpitovalkaisuksi aiemmin tehdylle laservalkaisulle tai jos hampaasi kaipaavat lähinnä värin kirkastamista. Huomioithan, että valkaisun lopputulos on aina yksilöllinen.

Muista myös pikasuojakäsittely

Hampaiden valkaisun viimeistelee pikasuojakäsittely, jonka ansiosta sinun tarvitsee vältellä värjääviä ruoka-aineita vain kahden tunnin ajan, vettä voit nauttia jo tänä aikana. Ilman pikasuojakäsittelyä värjääviä ruokia ja juomia pitää vältellä valkaisun jälkeen kahden vuorokauden ajan. Pikasuojakäsittelyn hinta on 24,50 €.

Aloita maksuttomalla valkaisuarvioinnilla

Hampaiden valkaisu voidaan tehdä vain puhtaaseen ja terveeseen suuhun. Varaa siis aika ensin ilmaiseen valkaisuarviointiin ellei valkaisun soveltuvuutta ole lähiaikoina todettu muun suuhygienistikäyntisi yhteydessä. Valkaisuarvioinnissa tarkistetaan valkaisun soveltuvuus, arvioidaan yksilöllisesti mikä valkaisumenetelmä olisi sinulle sopivin ja saat lisätietoa palvelusta.

Jos valkaisuarviointi on jo tehty sinulle, voit varata ajan laservalkaisuun tai kevytvalkaisuun, sen mukaisesti mitä suuhygienistin kanssa on sovittu.

Tuttuun tapaan saat myös S-Etukortilla Bonusta kaikista palveluistamme ja kotihoitotuotteistamme.

 

Varaa aika valkaisuarviointiin

 

* Kevytvalkaisun tarjoushinta 150 € (sisältäen klinikkamaksun 19,90 €), normaalihinta 204 € + klinikkamaksu 19,90 €, etusi 73,90 €. Laservalkaisun tarjoushinta 285 € (sisältäen klinikkamaksun 19,90 €), normaalihinta on 355,50 € + klinikkamaksu 19,90 €, etusi 90,40 €. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin. Tarjoushinta on voimassa 31.1.2023 asti.