Tietoa Oralista

Oral Hammaslääkärit on suomalainen hammaslääkäriasemaketju, joka haluaa tarjota asiakkailleen parasta mahdollista hoitoa. Oralista saat kaikki suun terveydenhoidon palvelut samasta paikasta helposti ja sujuvasti. Sinua palvelevat osaavat ammattilaisemme alan uusinta teknologiaa hyödyntäen - aina yksilöllisesti ja lempeästi.

Missiomme on parantaa asiakkaidemme elämänlaatua hoitamalla ja ylläpitämällä suun terveyttä.

Visiomme on saada elämäsi hymyilemään.

Tietoa Oralista

 

Oral Hammaslääkärit Oyj

Olemme Suomen tunnetuin ja arvostetuin (Innolink Research 2016) yksityinen hammasterveyspalveluyhtiö, jossa työskentelee yli 1300 hammasterveyden ammattilaista. Asiakkaamme ovat tutkitusti palveluumme erittäin tyytyväisiä, 94 % asiakastyytyväisyystutkimukseemme (2016) vastanneista antoi kokonaispalvelustamme erinomaisen tai erittäin hyvän arvosanan. 87 % asiakkaistamme ilmoitti haluavansa jatkaa palveluidemme käyttöä jatkossakin ja 86 % oli valmis suosittelemaan palveluitamme myös tuttavilleen. Kaikkein parhaiten onnistuimme asiakkaidemme mielestä ystävällisen palvelun ja hammashoidon asiantuntevuuden toteuttamisessa.

Oral Hammaslääkärit Oyj:n konserniin kuuluvat yhtiöt ovat kaikki suomalaisia osakeyhtiöitä. Oral Hammaslääkärit maksaa siten kaikki veronsa, ennakonpidätyksensä, sosiaaliturvamaksunsa ja henkilövakuutuksensa Suomeen. Oralille on myönnetty myös Avainlippu-tunnus tunnustuksena palvelusta, joka tuotetaan Suomessa ja tuo työllisyyttä Suomeen.

Tarjoamme hammashoitopalveluita yli 30 paikkakunnalla ja yli 60 hammaslääkäriasemalla eri puolella Suomea. Oral-asemien sijainti on keskeinen, ja ne palvelevat asiakkaitaan kaikissa suun ja hampaiden terveyteen liittyvissä tarpeissa kattavasta perushammashoidosta vaativaan erikoishammashoitoon.

Diagnoosin perustana on aina kliininen tutkimus ja sen tukena korkeatasoinen röntgenkuva. Diagnoosin mukaisesti suosittelemme ja toteutamme yksilöllisesti parhaat hoitovaihtoehdot. Oral on edelläkävijä röntgentutkimuksissa.

Oral Hammaslääkärit -konserniin kuuluvat myös Oral Hammaslaboratorio, Oral Lindent Hammaslaboratorio sekä Oral Labodent, jotka tuottavat laadukkaita hammaslaboratoriopalveluita ja hammasteknisiä tuotteita. 

Tervetuloa laadukkaaseen hammashoitoon Oraliin ja elämä hymyilee!

 

Yhteystiedot

Oral Hammaslääkärit Oyj
Itätuulenkuja 10 A
02100 ESPOO
y-tunnus: 0967828-0