Oral Hammaslaboratorio, Oral Lindent Hammaslaboratorio, Oral Labodent ja Oral Qtec Hammaslaboratorio ovat hammas- ja leukaprotetiikkaan erikoistuneita valtakunnallisesti palvelevia hammaslaboratorioita.

Pitkäaikainen kokemus, vankka ammattitaito ja huipputeknologian hallinta ovat Oralin hammaslaboratorioiden toiminnan lähtökohtia. Hammaslaboratorioissamme seurataan kehityksen kulkua ja tarjotaan töitä kaikilta hammasprotetiikan osa-alueilta.

Laboratorioissamme valmistetaan kaikenlaiset hammastekniset työt irtoprotetiikasta implanttiprotetiikkaan mukaan lukien levy- ja rankaprotetiikka sekä oikomiskojeet ja uniapneakiskot. Käytössämme on vain korkealuokkaisia materiaaleja ja edistyksellisintä teknologiaa.

Keraamikkojen ammattitaidon tukena on käytössä tietokoneavusteista (CAD/CAM) suunnittelua, jotta voimme varmistaa laadukkaan lopputuloksen.

Oralin Hammaslaboratorioilla on Suomen pisin kokemus kokokeraamisten hammaskruunujen ja hammassiltojen valmistajana. Keraamikkotiimit edustavat Suomen esteettisen hammaskeramiikan osaajien kärkeä.