Oral Hammaslääkäreille voit tulla hoitoon myös kuntasi myöntämällä palvelusetelillä. Jos sinulla on palveluseteli, niin teethän ajanvarauksen aina puhelimitse numerosta 010 400 3400 (ma-pe klo 8-17). Kerrothan puhelun alussa, että sinulla on palveluseteli.

Palveluseteliasiakkaana ajanvarausta ei voi tehdä verkkosivujemme kautta. Palvelusetelillä varattua aikaa ei myöskään voi siirtää verkkosivuillamme, vaan ajansiirto tehdään soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 010 400 3400.

Kesä-heinäkuussa vastaanotamme Helsingin palveluseteleitä vain keskusta-alueen toimipisteissämme.

Mikä palveluseteli on? 

Palveluseteli on maksusitoumus, jonka kunta myöntää kuntalaiselle sosiaali- ja terveyspalveluiden ostamiseen. Palvelusetelin tavoitteena on lisätä kuntalaisen valinnanvapautta ja mahdollisuuksia hankkia tarvitsemiaan palveluita yksityisiltä palvelujen tuottajilta. Kunnat määrittelevät palvelusetelin arvon.

Palvelusetelillä voit ostaa siinä määriteltyä hammashoitoa kunnan palvelusetelijärjestelmään hyväksytyiltä yksityishammaslääkäreiltä. Palveluseteli on henkilökohtainen ja siitä käy ilmi muun muassa mihin palveluihin seteli on myönnetty, sen arvo ja voimassaoloaika.

Ajanvaraus palvelusetelillä

Saatuasi palvelusetelin voit itse valita hammaslääkärin tai suuhygienistin kuntasi hyväksymien palvelutuottajien listalta. Kuntasi nettisivuilta löydät tiedon hyväksytyistä palveluntuottajista.

Kun sinulla on palveluseteli, ajanvaraus Oralin toimipisteisiin tehdään soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 010 400 3400 (ma-pe klo 8-17). Mainitse aikaa varatessasi palvelusetelistä. Ajanvarauksen siirto pitää tehdä myös soittamalla asiakaspalveluumme.

Kun tulet vastaanotolle, muista ottaa mukaasi palveluseteli ja mahdolliset muut hoitokäyntiä varten annetut potilastiedot (esim. röntgenkuvat).

Oralin hammaslääkärit ja suuhygienistit, jotka palvelevat palveluseteliasiakkaita löydät täältä.

 

010-numeroon soittaminen maksaa matkapuhelimista soitettaessa 8,35 snt /puhelu + 17,17snt/min. (sis. alv 24 %) ja lankapuhelimesta soitettaessa 8,35snt/puhelu + 6 snt/min (sis. alv 24 %).