Oral Hammaslääkäreille voit tulla hoitoon myös kuntasi myöntämällä palvelusetelillä. Meiltä saat varattua ajan nopeasti ja jonottamatta.

Jos sinulla on palveluseteli, niin varaathan ajan puhelimitse numerosta 010 400 3400.

Mikä palveluseteli on?

Palveluseteli on maksusitoumus, jonka kunta myöntää kuntalaiselle sosiaali- ja terveyspalveluiden ostamiseen. Palvelusetelin tavoitteena on lisätä kuntalaisen valinnanvapautta ja mahdollisuuksia hankkia tarvitsemiaan palveluita yksityisiltä palvelujen tuottajilta. Kunnat määrittelevät palvelusetelin arvon.

Palvelusetelillä voit ostaa siinä määriteltyä hammashoitoa kunnan palvelusetelijärjestelmään hyväksytyiltä yksityishammaslääkäreiltä. Palveluseteli on henkilökohtainen ja siitä käy ilmi muun muassa mihin palveluihin seteli on myönnetty, sen arvo ja voimassaoloaika.

Ajanvaraus palvelusetelillä

Saatuasi palvelusetelin voit itse valita hammaslääkärin tai suuhygienistin kuntasi hyväksymien palvelutuottajien listalta. Kuntasi nettisivuilta löydät tiedon hyväksytyistä palveluntuottajista.

Kun sinulla on palveluseteli, varaa aika Oralin toimipisteisiin puhelimitse soittamalla numeroon 010 400 3400.

Kun tulet vastaanotolle, muista ottaa mukaasi palveluseteli ja mahdolliset muut hoitokäyntiä varten annetut potilastiedot (esim. röntgenkuvat).

Oralin hammaslääkärit ja suuhygienistit, jotka palvelevat palveluseteliasiakkaita löydät täältä.

 

010-numeroon soittaminen maksaa matkapuhelimista soitettaessa 8,35 snt /puhelu + 17,17snt/min. (sis. alv 24 %) ja lankapuhelimesta soitettaessa 8,35snt/puhelu + 6 snt/min (sis. alv 24 %).