Oral Hammaslääkäreille voit tulla hoitoon myös hyvinvointialueesi myöntämällä palvelusetelillä. Palvelusetelillä aikoja varataan vain osaan toimipisteistämme ja aikoja on rajoitetusti saatavilla.

HUOM! Emme ota vastaan Helsingin kaupungin myöntämää Kokonaishoidon palveluseteliä (KOHO).

Ajanvaraus palvelusetelillä

Kun sinulla on palveluseteli, voit varata ajan Oralin toimipisteisiin ainoastaan puhelimitse soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 010 400 3400 (ma-pe klo 8-17). Kerrothan heti puhelun alussa, että sinulla on palveluseteli.

Palveluseteliasiakkaana et voi varata aikaa verkkosivujemme kautta.

Ajanvarausta varten tarvitsemme sinulta seuraavat tiedot

  • kuka palvelusetelin on myöntänyt (hyvinvointialue)
  • palvelut, joihin palveluseteli on myönnetty
  • palvelupäätöksen tunnuksen
  • palvelusetelin voimassaoloajan

Kun tulet vastaanotolle, muista ottaa mukaasi palveluseteli sekä mahdolliset muut hoitokäyntiä varten annetut potilastiedot (esim. röntgenkuvat).

Palveluseteliajan siirto tai peruutus

Ajan peruutus tai siirto tulee tehdä viimeistään varausta edellisenä päivänä klo 12.00 mennessä. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai kokonaan peruuttamattomasta käynnistä pidätämme oikeuden veloittaa varatun ajan mukaan.

Palvelusetelillä varattua aikaa ei voi siirtää verkkosivuillamme, vaan ajansiirto tehdään soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 010 400 3400 (ma-pe klo 8-17). Ajan peruutuksen voit tehdä myös OmaOral -palvelussa.

Mikä palveluseteli on? 

Palveluseteli on maksusitoumus, jonka hyvinvointialue myöntää sosiaali- ja terveyspalveluiden ostamiseen. Hyvinvointialueet määrittelevät palvelusetelin sisällön ja arvon.

Palvelusetelin avulla sinulla on mahdollisuus valita hyvinvointialueen palvelusetelijärjestelmään hyväksymistä yksityisistä palvelutuottajista itsellesi sopiva. Palveluseteli on henkilökohtainen ja siitä käy ilmi muun muassa mihin palveluihin seteli on myönnetty, palvelupäätöksen tunnus, palvelusetelin arvo ja voimassaoloaika.

Palvelusetelillä aikoja varataan vain osaan toimipisteistämme ja aikoja on rajoitetusti saatavilla.

 

010-numeroon soittaminen maksaa matkapuhelimista soitettaessa 8,35 snt /puhelu + 17,17snt/min. (sis. alv 24 %) ja lankapuhelimesta soitettaessa 8,35snt/puhelu + 6 snt/min (sis. alv 24 %).