Siirry katsomaan avoimia työpaikkoja ja lähettämään hakemuksesi täältä>

Oral Hammalaboratorio tarjoaa hammas- ja leukaprotetiikan palveluita ja tekee hammaslääkäreiden tilauksesta hammasteknisiä töitä kuten irto- ja implanttiprotetiikkaa. Hammaslaboratoriossa työskentelee n. 40 alan ammattilaista.

Oral Hammaslaboratorio on hammas- ja leukaprotetiikkaan erikoistunut valtakunnallisesti palveleva hammaslaboratoriomme. Se palvelee sekä Oralissa työskenteleviä hammaslääkäreitä että ulkopuolisia asiakkaita vuoden jokaisena arkipäivänä.  Hammaslaboratoriolla on pitkäaikainen kokemus ja vankka ammattitaito vaativienkin töiden tekemiseen. Oral hammaslaboratorio hyödyntää huipputeknologiaa ja seuraa alansa kehityksen kulkua. Siellä valmistuvat kaikenlaiset hammastekniset työt irtoprotetiikasta implanttiprotetiikkaan, mukaan lukien levy- ja rankaprotetiikka, sekä oikomiskojeet ja uniapneakiskot. Oral Hammaslaboratorio käyttää vain korkealuokkaisia materiaaleja ja edistyksellisintä teknologiaa.

Oral Hammaslaboratoriolla on Suomen pisin kokemus kokokeraamisten hammaskruunujen ja hammassiltojen valmistajana. Keraamikkotiimi edustaa Suomen esteettisen hammaskeramiikan osaajien kärkeä.